اجرای آزمایشی طرح استعدادیابی در مدارس سطح ۲
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در ساری، حجت الاسلام حسینی، مدیر اخلاق معاونت تهذیب حوزه های علمیه امروز در نشست مدیران و معاونان تهذیب مدارس علمیه شرق استان در بهشهر با اشاره به اهمیت اجرای دقیق آیین نامه های طرح جامع تربیتی در مدارس علمیه گفت: پیوست هایی که در این طرح آمده باید در شورای تهذیب مدرسه مورد بحث و بررسی قرار گیرد و و ضعف و اشکالات آن به ما اطلاع داده شود.
وی در ادامه سخنان خود گفت: همان طور که خانواده ها طلاب خود را امانتی در نزد مدیران و اساتید مدارس می دانند در ایام تعطیل نیز خانواده ها باید توجه داشته باشند که این طلاب امانت حوزه نزد آنها هستند.
حجت الاسلام حسینی با بیان این که طلاب و حوزه های علمیه پرچم دار نظام اسلامی هستند، افزود: متأسفانه دشمنان دین و انقلاب همواره تلاش کنند با حمله به حوزه چهره روحانیت را خدشه دار کنند.
مدیر کل اخلاق معاونت تهذیب حوزه های علمیه با اشاره به این که تلاش دشمن ایجاد یک بدبیبی در مورد روحانیت و حوزه های علمیه در میان مردم است، خاطرنشان کرد: ما نیز همانند دشمن باید از همه ظرفیت های تبلیغی موجود در جهت تبیین جایگاه حوزه وروحانیت و خدمات ارزشمند آنها به دین و انقلاب بهره گیریم.
مدیر کل اخلاق معاونت تهذیب حوزه های علمیه همچنین بر ضرورت تشکیل شورای تهذیب در مدارس علمیه تأکید کرد و گفت: این شورا باید در سال تحصیلی جدید در همه مدارس علمیه تشکیل و مباحث تهذیبی، اخلاقی و تربیتی در این شورا بررسی و تصویب شود.
حجت الاسلام حسینی با تأکید براین که یک طلبه باید اخلاص را در خودش درونی کند، افزود: باور بالاتر از شناخت است و تا باور یک طلبه تقویت نشود نمی تواند به رشد و تعالی معنوی داشته باشد.
مدیر کل اخلاق معاونت تهذیب حوزه های علمیه با بیان این که باید احساس، رفتار و باور یک طلبه را به هر دلیلی که وارد شده تقویت کنیم، تصریح کرد: به طور مثال اگر طلبه ای با احساس وارد حوزه شده وهدفی ندارد باید در مسیر راه هدف را نیز در او تقویت کنیم.
وی در ادامه سخنان خود از اجرای طرح جهاد تربیتی اخلاقی در مدارس علمیه خبر داد و گفت: این طرح با حضور مدیران و اساتید مدارس علمیه برگزار و برخی مسائل مشاوره ای نیز در این طرح برای اساتید بیان خواهد شد.
مدیر کل اخلاق معاونت تهذیب حوزه های علمیه در ادامه با بیان این که معارف قرآن را باید به موقع و خوب گفت، افزود: نباید کاری کنیم که طلاب قرآن زده شوند و دیگر اشتها و حس فهم در آنها نباشد.
وی در ادامه سخنان خود با اشاره به این که در هر مدرسه ای ظرفیت مناسبی در مسائل و موضوعات مختلف وجود دارد، خاطرنشان کرد: باید از توان و ظرفیت اساتید و مدیران مدارس نیز در برنامه های اخلاقی، علمی، تربیتی و مشاوره ای نیز بهره گرفت.
مدیر کل اخلاق معاونت تهذیب حوزه های علمیه با بیان این که خط مقدم فعالیت های حوزوی در شهرستان ها هستند، افزود: علیرغم همه کمبودهای مالی که در مرکز و شهرستان ها وجود دارد اما مدارس علمیه در شهرستان ها با همه توان در حال انجام رسالت واقعی خود هستند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود از اجرای طرح استعدادیابی از سوی اداره کل مشاوره به صورت آزمایشی در مدارس علمیه قم خبر داد و خاطرنشان کرد: این طرح در حال حاضر برای طلاب سطح دو حوزه و مدارسی که طرح هادی و نظارت دارند در قم در حال اجر است.
حجت الاسلام حسینی با بیان این که در این طرح طلاب پس از استعداد یابی وارد وارد مدرسه می شوند، افزود: این طرح ان شاء الله در سال آینده در مدارسی که سطح دو دارند اجرایی خواهد شد.
وی در بخش پایانی سخنان خود با اشاره به این که بخش عمومی طرح جامع تربیتی در مدارس علمیه مازندران در حال اجرا است، گفت: پس از بررسی و رصد مدارس بخش اختصاصی طرح نیز ابلاغ خواهد شد.
مدیر کل اخلاق معاونت تهذیب حوزه های علمیه با بیان این که موضوع تعمیق باور یکی از محورهای مهم بخش اختصاصی این طرح است، افزود: اگر باور یک طلبه تقویت نشود، نمی توان به رشد و تعالی علمی و معنوی دائمی طلبه امیدوار بود./۹۵۰/پ۲۰۳/ب۱