احقاق حق رهبری و مبارزه با منکر؛ علت ورود خبرگان در اقتصاد
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در مشهد، آیت الله علم الهدی، نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی در خطبه های نماز جمعه این هفته در جمع زائران و مجاوران حرم رضوی با اشاره به قیام سیدالشهدا (ع) و اهداف آن گفت: امام حسین(ع) امر به معروف و نهی از منکر را در سه عرصه کلامی و عملی و عملیاتی در کربلا نمایش دادند.
وی در ادامه معرفی آموزه ها در امر به معروف و نهی از منکر به تبیین مسأله مرزشناسی در این موضوع پرداخت، گفت: در واقع قانون برای امر به معروف و نهی از منکر مرز نیست و فقط تعیین کننده و روش است و امام حسین(ع) تا جایی پیش رفت که مرزی برای امر به معروف و نهی ازمنکر قائل نشد.
امر به معروف و نهی از منکر محدود در موضوعات اخلاقی و فرهنگی نیست
امام جمعه مشهد در ادامه با تأکید بر این مطلب که امر به معروف و نهی از منکر محدود در موضوعات اخلاقی و فرهنگی نیست و مسائل سیاسی و اقتصادی را هم شامل می شود، تصریح کرد: در واقع سیدالشهدا(ع) نشان دادند که در عرصه سیاسی باید امر به معروف و نهی از منکر صورت گیرد.
وی در ادامه با اشاره به انتقاداتی که برخی نسبت به ورود مجلس خبرگان در مسائل اقتصادی و معیشتی کردند، گفت: اگر قرار باشد که همان طور که مجلس به فکر معیشت مردم نباشد خبرگان هم در این امر مداخله نکنند که نمی شود.
احقاق حق رهبری از سوی مجلس خبرگان
وی درباره دلایل ورود خبرگان در امور اقتصادی و معیشتی بیان داشت: در واقع رسالت اصلی خبرگان صیانت از رهبری و ولی فقیه است و همانطور که رهبری درباره معیشت و مشکلات اقتصادی مطالبه دارند و در عین حال امر رهبری زیر پا لگد مال می شود خبرگان برای احقاق حق رهبری نیاز است تا قیام کرده و در امور اقتصادی و معیشتی دخالت کنند.
امام جمعه مشهد در ادامه تبیین ملاک های ورود خبرگان در امور اقتصادی گفت: از طرفی این فجایع در بخش اقتصادی از سرقت اموال و دزدی ها و سوءتدبیرها که زندگی مردم را با خاک یکسان کرده است، حضور خبرگان را در این امر ملموس تر می سازد.
نماینده ولی فیقه در خراسان رضوی ادامه داد: از آنجا که در مجلس خبرگان بیش از 80 فقیه حضور دارند آنان در برابر این منکرات نمی توانند سکوت کنند و این وظیفه آنها است و از طرفی عرصه اقتصادی مورد امر به معروف و نهی از منکر است.
وی در ادامه با تأکید بر این مطلب که در شرایطی که دشمن سفره مردم را هدف قرارداده جای مواخذه و بازخواست نیست، بیان داشت: در چنین شرایطی نیاز است تا مردم و مسؤولان متحد شوند و نسبت به امور کشور همگان واقع نگر باشند.
امام جمعه مشهد با اشاره به این مطلب که مشکلات اقتصادی در کشور مشکل اصلی نیست بلکه عملیات روانی مدنظر است، تصریح کرد: در شرایط فعلی بازار سکه و ارز دارای بازارهای سه گانه شده است که بازار اولیه و ثانویه ارز با قیمت مصوب دولتی ارائه می شود و در عین حال بیش از98 درصد مردم با این دو نوع بازار سر و کار دارند.
نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی با بیان اینکه فقط درصد کمی از مردم با بازار سوم که قیمت سکه و ارز متداول است سرو کار دارند، اظهارکرد: هزینه ارز و سکه بازار سوم برای ثروتمندان است که خرج سفرهای خاصی می شود و در عین حال همین بازار سوم قیمت سکه و ارز را شناور و عملیات روانی می سازند.
وی با بیان اینکه گرانفروشی و احتکار از عملیات روانی است، تصریح کرد: در شرایط فعلی نیاز است تا نیروهای امنیتی و بسیج وارد این عرصه شوند و از گرانفروشی و احتکار ممانعت به عمل آورند که نتیجه آن عملیات روانی موفق دشمن و سردرگمی مردم در این عرصه نشود./934/پ۲۰۲/ق