۲۴ بهمن ۱۳۸۷ - ۱۸:۲۱
کد خبر: ۵۸۰۷۹
مسؤول مؤسسه فرهنگي انتشاراتي موعود:

شكوفه عاشورا در اربعين جوانه زد

رسا، سرويس فرهنگي ـ‌ مسؤول مؤسسه فرهنگي انتشاراتي موعود گفت: همه تلاش وهابيون نفوذ در مواضع و موقعيت‌هاي مهم جمهوري اسلامي است.
شكوفه عاشورا در اربعين جوانه زد

به گزارش خبرنگار خبرگزاري رسا، اسماعيل شفيعي سروستاني، مدير مسؤول مؤسسه انتشاراتي فرهنگي موعود، 24 بهمن ماه، در سي و دومين نشست موعود، با اشاره به خبر برپايي نماز جمعه وهابيون در سفارت عربستان سعودي در تهران گفت: همه تلاش وهابيون در سال‌هاي اخير اين بوده كه در مواضع و موقعيت‌هاي مهم جمهوري اسلامي از جمله موقعيت‌هاي اقتصادي، سياسي و مذهبي نفوذ کرده و در هر جاي ممكن پايگاهي ايجاد كنند.

وي با بيان اين كه آنها اجازه ايجاد مسجدي شيعي در كنار سفارت جمهوري اسلامي ايران در رياض را نمي دهند، افزود: در زمينه برپايي مخفيانه نماز جمعه وهابيون در يك خانه اختصاصي كنار سفارت عربستان سعودي مي‌بايست هوشياري جدي داشته باشيم؛ چراكه بنا به حكم مراجع عالي قدر مراقبت از گنجينه شيعيان بر همگان واجب است و اين اقدام ها زمينه‌سازي براي هجمه و تخريب عليه مكتب شيعه است.

مسؤول مؤسسه فرهنگي انتشاراتي موعود تصريح كرد: سبب مشاهده تحريف، هجمه و عرفان‌هاي دروغين اين است که دشمن در پي خدشه دار کردن مكتب رهايي‌بخش شيعه است؛ از اين رو در شيعه‌خانه امام زمان(عج) و در پايتخت جمهوري اسلامي گستاخانه اقدام هايي از اين دست صورت مي‌گيرد.

شفيعي سروستاني با اشاره به اين كه اربعين آغاز ظهور جلوه فرهنگي و تمدني قيام حضرت اباعبدالله(ع) است، تأكيد كرد: پاسداشت قيام امام حسين(ع) و پيام عاشورا يكي از نشانه‌هاي اصلي شيعه است که از اربعين آغاز مي‌شود.

وي در ادامه خاطرنشان كرد: نسبت يافتن پيروان اباعبدالله الحسين(ع) با ايشان از اربعين آغاز مي‌شود و در عين حال نسبت يافتن شيعيان با هدف قيام امام(ع) يعني احياي دين و تجديد عهد با خداوند از اربعين نمود پيدا مي‌كند.

مسؤول مؤسسه فرهنگي انتشاراتي موعود با اشاره به راهپيمايي پرشكوه 22 بهمن ماه و با بيان اين كه در راهپيمايي امسال حضور جوانان نمود بيشتري داشت، اظهار داشت: حضور پرشور جوانان در راهپيمايي اخيربيان کننده اين نكته است كه سريان و تصري انقلاب در نسل بعدي به خوبي ايجاد شده است.

وي همچنين ادامه داد: تا يكي دو روز آينده شاهد برگزاري مراسم بزرگداشت اربعين هستيم و مراسم پرشكوه راهپيمايي براي حضور در كربلاي معلي در كشور عراق برگزار مي‌شود که اين راهپيمايي طبق مشاهده خودم صفوف انساني 360 كيلومتري داشت.

شفيعي سروستاني در پايان ابراز داشت: اين شور و شوق و حضور در ميان شيعيان عراق براي زيارت امام حسين(ع) بيانگر زنده ماندن و تلاش براي زنده نگاه داشتن پيام اباعبدالله الحسين(ع) از سوي شيعيان است و در حقيقت اين زائر و زيارت است كه پيام عاشورا را زنده نگاه مي‌دارد؛ چراکه در غير اين صورت قيام اباعبدالله الحسين(ع) يك حادثه تاريخي تلقي مي‌شد و بايد تلاش دشمنان براي كمرنگ کردن حضور زائر و فرهنگ زيارت را خنثي کنيم.

ارسال نظرات