بزرگترين پيام عاشورا و كربلا روشنگري است
به گزارش خبرنگار خبرگزاري رسا در كاشان، حجت الاسلام حبيب الله فرحزاد پيش از ظهر امروز در يازدهمين همايش سه ساله كربلا با عنوان ‹‹دخترآفتاب›› بزرگداشت مقام حضرت رقيه(س) كه امروز در نخستين جمعه از ماه صفر در مسجد نور كاشان برگزار شد، گفت: از نشانه هاي خوش قدم بودن زن دختر بودن فرزند او است.
وي ادامه داد: خداوند به دليل تولد فرزند دختر ضمن اينكه عذاب را از پدر و مادر دختر بر مي دارد بلكه با ولادت هر فرزند دختر، رحمت و مغفرت خداوند نيز نسبت به پدر و مادر بيشتر مي شود و بيشترين بهره را از نعمت هاي خداوند مي برند.
حجت الاسلام فرحزاد اهميت ندادن به فرزند دختر از سوي برخي از پدران و مادران را تفكر دوران جاهليت دانست و اظهار داشت: متاسفانه امروز برخي از پدران و مادران پسر را برتر از دختر مي دانند و به مانند دوران جاهليت داشتن فرزند دختر را براي خود ننگ مي دانند و بين فرزندان دختر و پسر تبعيض قائل مي شوند و در حق دختران خود ظلم مي كنند.
وي بالاترين اجر و پاداش براي انسان مؤمن را اجر شهادت و بالاترين درجه شهادت را شهادت همراه با شكنجه روحي دانست و گفت: يزيد ملعون براي اينكه دختر سه ساله امام حسين(ع) را كه گرسنه و تشنه بود با گذاشتن سر بريده مقابل چشمان حضرت رقيه(س) ضمن اينكه زمينه شهادت اين دختر سه ساله را فراهم كرد پست بودن خود را به منصه ظهور گذاشت و همين جنايت نيز سبب رسوايي آل يزيد در طول تاريخ شد.
حجت الاسلام فرحزاد شکنجه اهل بيت(ع) از سوي يزيديان را با اهدف تحقير اهل بيت(ع) دانست و افزود: يزيد با زدن چوب خيزران بر سر بريده و لب هاي امام حسين(ع) قصد داشت اهل بيت(ع) را تحقير و خود را و پيروز ميدان كربلا معرفي کند در حاليكه او با اين جنايت خود ذليل بودن خود را نشان داد و بيشتر رسوا شد.
وي در ادامه حضرت رقيه(س) سه ساله را صاحب كرامات زيادي دانست و با اشاره به اينكه اگر به اين شهيد سه ساله صحراي كربلا و مكتب عاشورا متوسل شويم نا اميدمان نخواهد كرد افزود: خاندان اهل بيت(ع) كه جان خود را در راه احياي دين خدا نثار كردند كرامات زيادي دارند.
حجت الاسلام فرحزاد يادآور شد: امروز بعد از 1400 سال از واقعه كربلا مزار طفل سه ساله در شام داراي گنبد و بارگاه است اما يزيد و معاويه با وجود 40 سال حکومت امروز هيچ اثري در شام از آنها ديده نمي شود كه اين امر بيانگر اين است كه بزرگترين پيام عاشورا و كربلا روشنگري است.
شايان ذكراست، حضرت رقيه(س) در سال 57 هجري قمري متولد شد و خانه امام حسين(ع) گرماي تازه اي يافت، اما درهمان ابتداي کودکي مادر را از دست داد و در دامان عمه اش حضرت زينب(س) تربيت شد تا اين كه در سال 60 هجري قمري، حضرت رقيه(س) به همراه کاروان امام حسين(ع) راهي کربلا شد، گفته مي شود روز عاشورا، هنگام وداع امام حسين(ع) با اهل بيت، حضرت رقيه(س) خواب بود و پدر را نديد، از اين رو بارها از عمه اش زينب(س) سراغ پدر را گرفت، مرقد مطهر حضرت رقيه(س) در شهر شام سوريه به صورت بارگاهي عظيم و آبرومند براي زيارت مشتاقان اهل بيت پيامبر(ص) است.
يازدهيمن همايش‹‹دختر آفتاب›› با هدف تكريم از ايتام ويژه بانوان و دختران 3 ساله و بزرگداشت مقام حضرت رقيه(س) سوي هيات حضرت رقيه(س)مسجد نور كاشان برگزار مي شود.
شايان ذكر است، همايش بزرگ ‹‹دخترآفتاب›› از سال 87 براي نخستين بار در ايران از سوي هيات حضرت رقيه(س) مسجد نور کاشان برگزار شد و امروز يازدهمين همايش بزرگ ‹‹دخترآفتاب›› به پاس بزرگداشت مقام حضرت رقيه(س) بنت الحسين(ع) و تکريم از ايتام با هدف تكريم از ايتام و دختران 3 ساله، شناسايي دختران نيازمند و بي بضاعت سه ساله و معرفي آنها به خيرين شهرستان و بزرگداشت مقام حضرت رقيه(س) برگزار شد./1307/پ۲۰۳/ب۱