۰۱ آذر ۱۳۹۷ - ۱۶:۵۷
کد خبر: ۵۸۶۱۶۸
استاد خارج حوزه علمیه خراسان:

فعالیت‌های اجتماعی طلاب، برکتی برای تحصیل حوزوی است

استاد درس خارج حوزه علمیه خراسان گفت: فعالیت‌های اجتماعی، جهادی و خدماتی طلاب، برکتی برای تحصیل دینی و حوزوی است؛ ازاین‌رو این فضا باید در حوزه‌های علمیه تقویت شود.
حجت الاسلام والمسلمین ملکی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در خراسان شمالی، حجت‌الاسلام والمسلمین محسن ملکی ابرده، استاد درس خارج حوزه علمیه خراسان، امروز در نشست با طلاب و اساتید حوزه علمیه خراسان شمالی در بجنورد، با اشاره به جایگاه و حساسیت رسالت حوزوی، بر رعایت ویژه و اهتمام بیشتر طلاب و روحانیان به شئون طلبگی تأکید کرد.

وی با اشاره به حدیثی از مولای متقیان گفت: امام علی (ع) می‌فرماید: «قَصَمَ ظَهْرِی رجلان عَالِمٌ مُتَهَتِّکٌ وَ جَاهِلٌ مُتَنَسِّکٌ» و تأکید می‌کنند دو گروه پشت مرا شکستند یکی عالم پرده‌در و دیگری جاهلی که خود را عابد می‌داند.

حجت‌الاسلام والمسلمین ملکی افزود: کسی که عالم بشود اما بی‌پروا و حرمت‌شکن بوده و تواضع و خاکی بودن در او راه نداشته باشد خطر بسیار بزرگی برای جامعه دینی است.

استاد درس خارج حوزه علمیه خراسان ادامه داد: طلبه‌ای که به‌درستی تربیت نشود بدترین موجود برای هر نوع جنایتی است اما اگر درست تربیت شود بهترین ابزار برای ایجاد نور و رحمت و برکت برای خود و دیگران است.

وی با تأکید بر اهتمام ویژه به ادب و اخلاق در حوزه علمیه، اضافه کرد: یکی از نیازهای مبرم طلاب موعظه است، زیرا اگر طلاب به‌درستی تربیت شوند برای مردم خیر و برکت هستند.

حجت‌الاسلام والمسلمین ملکی با بیان اینکه رعایت اخلاق و زی طلبگی بسیار اهمیت دارد، تصریح کرد: از سوی دیگر فعالیت‌های اجتماعی و خدماتی طلاب، برکتی برای تحصیل بوده و این فضا باید در حوزه‌های علمیه تقویت شود.

استاد درس خارج حوزه علمیه خراسان با تأکید بر اینکه باید در مدارس علمیه کار جدی درزمینهٔ زی طلبگی و سنت‌های حوزه صورت گیرد، افزود: باید در کنار تحصیل طلاب، به مسائل تهذیبی، فرهنگی، اخلاقی و اجتماعی آن‌ها اهتمام ویژه‌ای شود تا طلاب در تراز انقلاب و نظام اسلامی تربیت شوند.

وی خطاب به مسئولان و متولیان حوزه علمیه گفت: باید در بعد اخلاق طلاب بیشتر کار شود، زیرا یکی از مهم‌ترین وجوه قضاوت مردم نسبت به حوزه و روحانیت رفتار عملی و اخلاق طلاب و روحانیان است./9314/پ۲۰۲/ب۱

ارسال نظرات