۰۸ آذر ۱۳۹۷ - ۱۴:۲۵
کد خبر: ۵۸۶۶۶۹
نماینده سابق مجلس:

دشمن با تفرقه‌افکنی میان مسلمانان به دنبال سیطره بر جهان اسلام است

حجت الاسلام میرتاج الدینی با بیان اینکه مسلمانان نقاط مشترک بسیار زیادی دارند، گفت: دشمن با تفرقه‌افکنی میان مسلمانان به دنبال سیطره سیاسی، اقتصادی و فرهنگی خود در جوامع اسلامی است.
حجت الاسلام میرتاج الدینی

حجت الاسلام میرتاج الدینی نماینده سابق مجلس در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا، درباره ضرورت وحدت امت اسلامی، گفت: در گذشته مسلمانان دوره‌های درخشانی از اتحاد و همدلی داشتند و همه بلاد اسلامی با یکدیگر صمیمی بودند، از حجاز تا عراق، از ترکیه تا سوریه، کشورهای حاشیه خلیج فارس و قفقاز همه با متحد بودند.

وی افزود: در قرن 18 و 19 در دورانی که کشورهای اروپایی هنوز درگیر جنگ بودند، مسلمانان یک وطن واحد داشتند، از آن زمان تا امروز اوضاع به طور کلی دگرگون شده به گونه‌ای که کشورهای غربی به اتحادیه اروپا دست یافتند اما مسلمانان به کشورهای مختلف تقسیم شده و دچار چند دستگی شدند.

حجت الاسلام میرتاج الدینی مهمترین عامل چند دستگی و تفرقه مسلمانان را استعمار خارجی و استبداد داخلی بیان کرد و اظهار داشت: استعمار خارجی که خود امروز به وحدت رسیده همواره به تفرقه‌افکنی میان مسلمانان پرداخته است از طرف دیگر با قدرت یافتن طواغیت و مستبدان داخلی جهل، ظلم، فقر و دوری از اسلام حقیقی در جامعه اسلامی حاکم شد در چنین شرایطی بود که تفرقه و چند دستگی در جوامع اسلامی حاکم شد.

نماینده سابق مجلس بیان داشت: تنها راه مقابله با تفرقه و اختلاف بازگشت به اصل اسلام و برادری و راه انداختن اتحادیه کشورهای اسلامی اعم از جمهوری و غیر جمهوری است، برای مثال، اگر ویزا در بین کشورهای اسلامی برداشته شود، حتی یک پول واحد داشته باشند اتحاد بین آنان تقویت شده و قدرت و عظمت به کشورهای اسلامی بر می‌گردد.

حجت الاسلام میرتاج الدینی با بیان اینکه مسلمانان نقاط مشترک بسیار زیادی دارند، خاطرنشان کرد: می‌توان گفت مشترکات مسلمانان 90 درصد است، آن 10 درصد اختلاف باقیمانده هم به استبداد طواغیت برمی‌گردد، مسلمانان در اصل هیچ اختلافی با هم ندارند و اختلافات مذهبی نیز توسط دشمنان اسلام بزرگنمایی می‌شود، در کشورهای لبنان یا سوریه سالیان سال شیعیان و اهل تسنن در کنار هم با آرامش زندگی کردند و هیچ مشکلی نداشتند، دشمن با تفرقه‌افکنی میان مسلمانان به دنبال حفظ سیطره سیاسی، اقتصادی و فرهنگی خود در جوامع اسلامی است./813/ت۳۰۲/ق

ارسال نظرات