بازنگري در نظام بانکي کشور ضروري است

به گزارش خبرنگار خبرگزاري رسا، دکتر محمد باقر نوبخت، معاون پژوهشهاي اقتصادي مرکز تحقيقات استراژيک مجمع تشخيص مصلحت نظام، يازدهم اسفند، در نخستين همايش علمي و پژوهشي درآمدي بر کارنامه نظام اسلامي ايران اظهار داشت: چشمانداز بيست ساله کشور مشکل عملکردهاي سليقگي دولتها را از بين ميبرد.
وي در ادامه افزود: برنامههاي چشم انداز بيستساله کلي است و مانع ابتکار عمل دولتها نميشود.
نوبخت در تبيين توسعه اقتصادي بيان داشت: توليد ثروت و رشد اقتصادي را توسعه ميناميدند؛ اما بعدها ديدند که رفاه اقتصادي حاصل نشده است؛ بنابراين رشد اقتصادي همراه با عدالت را مطرح کردند؛ اما صاحبنظران امروز توسعه اقتصادي را بر محور انسان به تعدد امکان و قدرت انتخاب انسانها که دربرگيرنده دو نظريه قبلي نيز است را انتخاب کردهاند.
معاون پژوهشهاي اقتصادي مرکز تحقيقات استراژيک مجمع تشخيص مصلحت نظام در ادامه خاطرنشان کرد: با توجه به قانون اساسي توسعه اقتصادي در منظر نظام همان نوع سوم است.
وي با بيان اينکه درنظام بانکداري ديدگاههاي مختلفي است، ابراز داشت: بازنگري در نظام بانکي کشور ضروري است.
نوبخت با اشاره به چهار برنامه کشور تأکيد کرد: عمران و سازندگي در نظام ايران با رويکرد محرومزدايي بوده است.
گفتني است، اين همايش از سوي نهاد مقام معظم رهبري در تالار علامه اميني دانشگاه تهران برگزار شد.