۱۸ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۱:۲۰
کد خبر: ۶۱۲۲۰
با حضور نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان؛

مصلی امام علی شهرستان دلگان افتتاح شد

خبرگزاری رسا ـ مصلی امام علی (ع) و مرحله اول مجتمع فرهنگی الغدیر شهرستان تازه تأسیس دلگان با حضور نماینده ولی فقیه در استان سیستان و بلوچستان به بهره برداری رسید .
حجت الاسلام سليماني امام جمعه زاهدان
 
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در زاهدان، در مراسم افتتاح این طرحها که با حضور نماینده ولی فقیه در استان، علما، مردم وسران طوایف منطقه برگزار شد، حجت الاسلام و المسلمین عباسعلی سلیمانی، نماینده ولی فقیه در استان سیستان و بلوچستان و امام جمعه زاهدان اظهار داشت: باید توسعه مسائل فرهنگی سرلوحه امور مسؤولان قرار گیرد.

امام جمعه زاهدان، بیان داشت: راه اندازی مجتمع الغدیر دلگان می تواند در راستای توسعه فرهنگی و مذهبی منطقه نقش مؤثری داشته باشد.

وی، گفت: چهار سال از استقرار نماز جمعه در این شهر می گذرد و امروز به برکت نظام مقدس جمهوری اسلامی، مصلی نماز جمعه این شهرستان به صورت مطلوب و با امکانات مناسب در اختیار نمازگزاران قرار گرفته است.

حجت الاسلام عظیم بامری، امام جمعه دلگان نیز تأسیس حوزه علمیه خواهران و برادران و ایجاد ستاد ازدواج و رابطین فرهنگی را از جمله اقدامات ستاد اقامه نمازجمعه این شهرستان اعلام کرد .

همچنین مشکی، فرماندار شهرستان تازه تأسیس دلگان در این مراسم گفت: امسال 148طرح با اعتبار 50 میلیارد ریال در بخش های کشاورزی، منابع طبیعی، آموزش و پرورش و راه و ترابری اجرا می شود .

این طرح ها شامل حوزه های علمیه خواهران و برادران و مرکز فعالیت های قرآنی و اداری است و در زیر بنای هفت هزار مترمربع با هزینه 12میلیارد ریال در مدت دو سال ساخته شده است .

گفتنی است، شهرستان دلگان از بخشهای تابعه شهرستان ایرانشهر بود که به تازگی به شهرستان ارتقاء یافته است./202
ارسال نظرات