۲۴ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۲:۰۹
کد خبر: ۶۱۶۵۱
مدیر مدرسه علمیه ابهر:

مکان فعلی حوزه علمیه برادران پاسخگوی نیازها نیست

خبرگزاری رسا ـ مدیر مدرسه علمیه و امام جمعه شهر ابهر گفت: مکان فعلی حوزه علمیه برادران پاسخگوی نیازهای طلبه ها نیست.
حوزه علميه

حجت الاسلام جعفر رحیمی، مدیر مدرسه علمیه و امام جمعه شهر ابهر، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در زنجان، با اشاره به اینکه هر سال تعداد طلبه های مورد پذیرش روبه افزایش است، اظهار داشت: مکان فعلی حوزه علمیه برای برادران طلبه بسیار محدود بوده و امکانات ناچیزی در اختیار آنها قرار گرفته است.

وی با بیان اینکه مدرسه علمیه برادران ابهر از سابقه ای درخشانی برخوردار است، افزود: در مقایسه با حوزه های علمیه شهرستان های اطراف این حوزه رشد خوبی نداشته است.

امام جمعه ابهر در ادامه با تاکید بر این که گسترش فرهنگ اسلامی در سایه شکل گیری مراکز فرهنگی از جمله حوزه های علمیه در کشور است،اذعان داشت: اگر بخواهیم فرهنگ مهدویت، علوی و فاطمی را در جامعه توسعه دهیم، باید مراکز متعدد فرهنگی به ویژه مراکز حوزه علمیه را گسترش دهیم.

حجت الاسلام رحیمی با اشاره به اینکه تا کنون زمینی برای احداث ساختمان جدید حوزه علمیه برادران از سوی مسؤولان امر اختصاص نیافته است، اظهار داشت: از مسؤولان فرهنگی در خواست داریم نگاه ویژه ای به این موضوع داشته باشند و در رسیدن به اهداف متعالی نظام ما را یاری کنند.

وی با اشاره به اینکه هم اکنون 70 طلبه برادر در مدرسه علمیه برادران شهرستان ابهر مشغول به تحصیل هستند، خاطر نشان کرد: با توجه به امکانان محدود این حوزه در سال تحصیلی جدید 20 نفر پذیرفته خواهند شد./ت 302
ارسال نظرات