۲۶ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۷:۴۳
کد خبر: ۶۱۸۳۶
نماینده ولی فقیه در گیلان:

ساخت حوزه علمیه گیلان 80 میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد

خبرگزاری رسا ـ نماینده ولی فقیه در مازندران خواستار، مشارکت مردمی درساخت حوزه علمیه جامع رشت شد.
حجت الاسلام و المسلمين زين العابدين قرباني، نماينده ولي فقيه در گيلان و امام جمعه رشت،
 
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در رشت، حجت الاسلام و المسلمین زین العابدین قربانی، نماینده ولی فقیه در گیلان، پیش از ظهر امروز درمراسم بررسی وضعیت پروژه عمرانی حوزه علمیه امام علی (ع) رشت، این حوزه را یکی ازحوزه های علمیه بزرگ شمال کشور معرفی کرد و گفت: ساخت این حوزه علمیه جامع نیازمند 80 میلیارد تومان اعتبار است.

وی مشارکت مردمی دراحداث این حوزه علمیه را ضروری دانست و افزود: با توجه به این که بودجه ای از سوی دولت برای ساخت حوزه های علمیه اختصاص داده نشده است، از این تکمیل این حوزه علمیه جامع نیازمند همکاری مردمی است.

امام جمعه رشت، با بیان این که حوزه علمیه جامع رشت، در زمینی به مساحت 21 هکتار وبا 40 هزار متر مربع حدود سه ماه است که عملیات اجرایی ساخت آن آغاز شده است، تصریح کرد: این حوزه علمیه در حال حاضر بیش از 20 درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

نماینده مردم گیلان در مجلس خبرگان رهبری، از تحصیل هزارو 600 طلبه دراین حوزه با پایان یافتن عملیات ساخت آن خبرداد و تصریح کرد: با آغاز به کار این حوزه علمیه جامع، طلاب کشورهای آسیای میانه، گرجستان، داغستان، قرقزستان و قفقازمی توانند در آن به تحصیل علوم حوزوی بپردازند.

وی توسعه مراکز دینی را موجب تحکیم ارزش های دینی در جامعه دانست و خاطر نشان کرد: حوزه های علمیه از دیرباز محل تولید فکر واندیشه های ناب اسلامی بوده اند.

حجت الاسلام و المسلمین قربانی در بخش دیگری از سخنان خود به فعالیت مدارس علمیه خواهران و برادران گیلان اشاره کرد و گفت: متأسفانه فضای این حوزه های علمیه برای تحصیل طلاب و نیز گسترش پذیرش آنها مناسب نیست.

امام جمعه رشت، با بیان این که گیلان زادگاه علمای بزرگ و بنام اسلام است، خاطر نشان کرد: باید با گسترش حوزه های علمیه نام علمای برجسته این دیار برای همیشه زنده بماند./پ202
ارسال نظرات