۱۰ دی ۱۳۹۸ - ۱۴:۳۰
کد خبر: ۶۳۲۵۹۰
سرمقاله؛

مردم را الگو بگیرید

مردم را الگو بگیرید
امروز دهمین سالروز قیام تاریخی ۹ دی است که همچنان واکاوی و تحلیل آن برای اهل سیاست و قدرت و مسئولیت درس آموز است. خالق این قیام ماندگار مردمی بودند که معادلات فتنه گران را برهم زده و نقشه اتاق فکر دشمن را نقش بر آب کردند

به گزارش خبرگزاري رسا، امروز دهمین سالروز قیام تاریخی 9دی است که همچنان واکاوی و تحلیل آن برای اهل سیاست و قدرت و مسئولیت درس آموز است. خالق این قیام ماندگار مردمی بودند که معادلات فتنه گران را برهم زده و نقشه اتاق فکر دشمن را نقش بر آب کردند. نگاهی مجدد و تاملی عمیق تر به آنچه که در 9 دی اتفاق افتاد؛کمک می کند تا ریشه و خواستگاه فتنه 88 ، بهتر درک شود و هشدارباشی باشد برای مقابله با فتنه های در پیش رو چرا که فتنه رنگ عوض می کند و خود را با مقتضیات زمان هماهنگ می نماید.

1-فتنه 88 که به بهانه دروغ بزرگ "تقلب درانتخابات" رقم خورد؛ یک کودتای نرمِ تمام عیار برای "تغلب بر رای مردم" بود. می خواستند با غلبه و زور و مشوش کردن فضا، جمهوریت نظام را ترور کنند. از همین روی برخی خواص و جریان های سیاسی هم خواسته یا ناخواسته، مساله را به نزاع و دعوای دو کاندیدای انتخاباتی تنزل دادند.گویی مساله آتش زدن چند سطل زباله يا چند روزي ناآرام كردن يكي دو خيابان در تهران بوده است! اما مردم اسیر این فتنه گری ها و فضاسازی ها نشدند و دستِ دشمن را خواندند و فراتر از نگاه های جناحی و قبیلگی- که متاسفانه برخی با سابقه های طولانی در مسئولیت های مهم گرفتار شدند- پای نظام و اعتقادات اسلامی شان ایستادند. چرا؟ چون مردم هم فهمیدند و از عمق دل به آن باور داشتند که در فتنه 88، نظام پای رای آنها و جمهوریت در مقابل شورش اشرافیت، فتنه گران ، ضد انقلاب ، دشمنان ملت و فریب خوردگان ایستاده است و در مقابل این مردم هم در 9 دی دست رد بر سینه دشمن و فتنه گران زدند. یعنی اتفاق مهمی که دشمن را عصبانی کرد این بود که در سال 88 هم مردم و هم نظام، متقابلا پای کار هم ایستادند. به تعبیر دقیق تر خالقان 9 دی، این نظریه مترقی را ثابت کردند که جمهوری اسلامی، چیزی جز مردم نیست.

2-فتنه 88 علاوه بر اینکه مردم و جمهوریت نظام را نشانه رفته بود؛ در مرحله بعد "قانون" را هدف گرفته بود. تضعیف ساختارهای قانونی کشور، ترفند و تدارک ویژه فتنه گرانی بود که می پنداشتند با اردوکشی های خیابانی کار را یکسره خواهند کرد اما کاربزرگ مردم این بود که در 9 دی خواستار حاکمیت قانون شدند. مردم علیه بی قانونی، گردنکشی و تغلب و غلبه فتنه گران بر قانون، قیام کردند. مردم علیه مدعیانی به پا خواستند که دم از قانون می زدند و ژست دموکراسی می گرفتند ولی در زمین دشمن بازی کردند.

3-فتنه 88 از آنجا اوج گرفت که جماعتی از خواص با دشمن مرزبندی نکردند. سر بزنگاهی که دیدند دشمن صریح و آشکار دارد از اغتشاشگران و آشوبگران حمایت می کند، خود را به ندیدن زدند و برحقد و کینه اوباما، نتانیاهو و دشمنان تابلو دار نظام، چشم بستند! این عدم مرزبندی که جانمایه فتنه ها است دشمن را به طمع انداخت و او را امیدوار کرد. برای همین خيانت بزرگ و پاك نشدني فتنه 88 اين بود كه دشمن نااميد را اميدوار ساخت و فرآيند پروژه فشار بر ايران را كه قبل از سال 88 به شکست انجامیده بود؛ دوباره در دستورکار گذاشت و پس از آن بود که قطعنامه های تحریمی و تحریم های به اصطلاح گزنده و فلج کننده (موسوم تحریم های اول ژوئیه) علیه ما به پیش کشیده شد. اما مردم در 9 دی با هرگونه سلایق سیاسی، دشمن را ناامید کردند و اگر برخی خواص در آزمون بصیرت باختند و رفوزه شدند؛ مردم سربلند و پیروز این میدان بودند.

4-دشمن در فتنه 88 با نقش آفرینی مردم در 9 دی شکست خورد اما این به معنای پایان فتنه ها نیست. فتنه رنگ عوض می کند و فتنه ای که امروز درگیر آن هستیم فتنه اقتصادی است. دشمن یک جنگ تمام عیار اقتصادی در قالب پروژه فشار حداکثری به میان آورده است تا همزمان آرامش روانی مردم را هم به هم بریزد. دشمن به دنبال آن است که در پوشش اقتصادی و معیشتی، خط جدایی مردم از نظام را دنبال کند. مردم در این صحنه و در این بزنگاه هم هوشیار هستند همچنانکه در حوادث آبان ماه اخیر، خوش درخشیدند و صف خودشان را از اغتشاشگران جدا کردند. مساله اینجاست که برخی مسئولان کوتاهی دارند و در تراز این مردم انقلابی نیستند گویی که به خواب رفته اند!

این در حالی است که مسئولان باید قدر این مردم را بدانند و هشدار و بیدارباش رهبر حکیم انقلاب را نصب العین نمایند: "باید حواسمان را جمع کنیم، بفهمیم که: «من نام لم ینم عنه»؛ اگر ما اینجا خواب برویم، جبهه‌ی دشمن، پشت سنگر خودش معلوم نیست خواب رفته باشد؛ او بیدار است، علیه ما توطئه خواهد کرد."/1360//101/خ

منبع: حمایت
ارسال نظرات