۲۵ شهريور ۱۳۸۸ - ۱۷:۰۱
کد خبر: ۶۳۸۱۶
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان شرقی:

صهیونیزم به فکر تفرقه افکنی میان فلسطنیان افتاده است

خبرگزاری رسا ـ مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان شرقی گفت: صهیونیست ها برای رهایی خود از خشم فلسطینیان به فکر تفرقه افکنی افتاده اند.
فلسطين

احمد احمدی ‌منش، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان شرقی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در تبریز اظهار داشت: جنگ 33 روزه لبنان و 22 روزه غزه، هیمنه رژیم صهیونیستی را فروپاشید، از این رو استکبار جهانی به فکر آبروی از دست رفته غاصبان قدس شریف هستند.

وی خاطر نشان کرد: تفرقه افکنی سیاست شوم و دیرینه استعمارگران برای رسیدن به مقاصد نامشروع بوده است، که فلسطینیان نیز از این سیاست ناجوانمردانه اشغالگران بی بهره نیستند.

احمدی منش با بیان اینکه حزب الله لبنان نیز مورد هجمه تبلیغاتی صهیونیزم قرار گرفته است، ادامه داد: جوانان غیور حزب‌الله و غزه بدون توجه به این تبلیغات، با دست خالی ولی با ایمان و اراده خلل‌ ناپذیر توانستند مقابل مدرن‌ترین و مجهز‌ترین ارتش دنیا ایستادگی کردند.

وی با اشاره به اینکه صهیونیست به غصب سرزمین‌های اشغالی قانع نبوده و قصد تشکیل دولت یهود از نیل تا فرات را دارد، اظهار داشت: این زیاده ‌خواهی ‌های اسرائیل تاکنون با جواب کوبنده ملت مظلوم اما مقاوم فلسطین با شکست روبه رو شده است.

احمدی منش با بیان اینکه وظیفه مسلمانان جهان به خصوص ملت آزاده ایران حمایت از مردم مظلوم فلسطین است، گفت: اسرائیل با جنایت‌ هایی که در فلسطین مرتکب می‌شود، دشمنی دیرینه خود را با اسلام بیش از پیش آشکار می‌سازد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان شرقی اظهار داشت: آخرین جمعه ماه ضیافت‌ الهی فرصتی برای اعلام انزجار مسلمانان از جنایات ددمنشانه رژیم اشغالر قدس است، از این رو نباید این فرصت استثنایی را برای شکست هیمنه اشغالگران از دست داد.

وی گفت: روز قدس روز عزت مسلمانان است و حضور پرشور مردم در راهپیمایی این روز نشان ‌دهنده عزت و عظمت جهان اسلام است./د102
ارسال نظرات