رییس حوزه علمیه خوی:
معلمان عزت ایران اسلامی را رقم می زنند
خبرگزاری رسا ـ امام جمعه و رییس حوزه علمیه خوی گفت: معلمان با تربیت دینی و صحیح دانش آموزان عزت ایران اسلامی را رقم می زنند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در خوی، حجت الاسلام سیدرضی شکوری، امام جمعه و رئیس حوزه علمیه خوی صبح امروز در مراسم بازگشایی مدارس، در جمع دانش آموزان دبیرستان سمیه این شهر اظهار داشت: با توجه به شرایط ویژه سنی دانش آموزان، معلمان مسؤولیت های سنگینی را برعهده دارند.
وی با بیان اینکه معلمان با تربیت دینی و صحیح دانش آموزان عزت ایران اسلامی را رقم می زنند، خاطر نشان کرد: معلمان بایستی ویژگی ها و خصوصیات منحصر به فرد تک تک دانش آموزان را در نظر گرفته و متناسب با آن اقدام به ارایه آموزش های علمی و تربیتی بکنند.
امام جمعه خوی دارا بودن روحیّه اخلاص، توکّل و اعتماد بر خدا، تخلّق به تواضع، عفّت نفس، انصاف و حسن خلق را از ویژگی های یک معلم مورد تاکید اسلام برشمرد و گفت: معلمان بایستی عمل به وظایف دینی و شعائر اسلامی را در اولویت آموزش های تربیتی خود برای دانش آموزان قرار دهند.
حجت الاسلام شکوری توجه جدی به نیازهای دانش آموزان را مورد تاکید قرار داد و گفت: دانش آموزز نیاز به آرامش و امنیّت و اُنس با همسالان خود دارد، از این رو والدین نقشی سازنده در ارتقای سطح معرفتی و علمی آنان بر عهده دارند.
وی با بیان اینکه دانش آموزان نیاز به اظهار وجود و هنرنمایی دارند، خاطر نشان کرد: نباید والدین و معلمان آموزش های خود را نیاز به علوم مدرسه ای منحصر کنند، دانش آموزان نیازمند آشنایی با احکام شرعی هستند.
امام جمعه خوی در ادامه به تشریح وظایف دانش آموزان در قبال جامعه پرداخت و گفت: دانش آموزان باید بدانند که در شرایط کنونی رسالت سنگینی برعهده دارند، چراکه آینده کشور در گرو مجاهدت علمی آنان است./پ202
ارسال نظرات