نوروز مجازی در سال ۹۹
به گزارش خبرگزاري رسا، اگرچه این روزها بسیاری از افراد با ایجاد شائبه و شایعه در فضای مجازی دست به اقدامات غیرحرفهای و ضد اخلاقی میزنند اما واقعیت این است که فضای مجازی میتواند در صورت اتخاذ راهبرد مناسب برای کنترل بحران در مراحل مختلف بهخصوص در بحرانهایی مانند کرونا بهخوبی عمل کند و نقش مؤثری ایفا کند.
مراسم مجازی تحویل سال نو در قزوین
بسیاری از مردم کشور همهساله با تجمع در بقاع متبرک و یا گلزار شهدای گمنام سال جدید را آغاز میکردند و حتی بسیاری از هموطنان درصدد بودند تا امسال با حضور برمزار شهید سپهبد سلیمانی سال را تحویل کنند اما ویروس کرونا تمامی این برنامهها را بر هم زد اما موجب نشد تا مردم از این فضای معنوی دور شود.
در همین رابطه مدیرکل اوقاف و امور خیریه قزوین اظهار میکند: به پیشنهاد ما مراسم تحویل سال نو بدون هیچگونه تجمع و گردهمایی در بقعه امامزاده حسین (ع) برگزار و تصاویر آن از طریق صداوسیمای استان پوشش داده خواهد شد.
حجتالاسلام مصطفی مجیدی میگوید: برای حفظ سلامتی مردم امسال مراسم تحویل سال بهصورت مجازی برگزار میشود.
اجرای طرح گردشگری در سمنان
اگرچه امسال تصمیم گرفته شد تا از حضور گردشگران ممانعت شده و در مکانهای تاریخی و موزهها بر روی مردم بسته باشد اما بنا بر گفته مدیرکل میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری استان سمنان قرار نیست مردم از تماشای این اماکن و یا موزهها بهصورت مجازی محروم باشند.
مهدی جمال در همین رابطه اظهار میکند: در نوروز امسال طرح گردشگری مجازی در استان با استفاده از سایت، اپلیکیشن، و نرمافزار برگزار میشود و در فاز نخست ۴۰ مکان تفریحی و تاریخی استان سمنان به نمایش گذاشته میشود.
برپایی نمایشگاه هنری در آذربایجان شرقی
تعطیلی نمایشگاههای هنری و گالریها خبر خوشایندی آنهم در آستانه نوروز برای هنرمندان نبود اما فضای مجازی به بسیاری از هنرمندان کمک کرده تا با مخاطبان خود در ارتباط بوده و در ضمن نمایشگاههای هنری خود را برپا نگاهدارند.
در همین راستا هنرمندان آذربایجان شرقی با محوریت ویروس کرونا دستبهکار شده و نمایشگاهی در ۱۱ بخش و باهدف امیدبخشی به جامعه برای مقابله با این میهمان ناخوانده در این استان برپا کردند.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان شرقی در این رابطه اظهار میکند: بخشهای تیتر، پوستر، تصویرسازی، کاریکاتور، خوشنویسی، شعر و قطعات ادبی، نقاشی، موشن گرافی، انیمیشن، عکس و کلیپ محورهای تعیینشده این نمایشگاه است.
محمد محمدپورمی افزاید: این نمایشگاه مجازی در راستای پیشگیری، آموزش، آگاهسازی و امیدبخشی به جامعه برای مقابله با ویروس کرونا و باهدف مشارکت و همراهی هنرمندان، در ۱۱ بخش برپا میشود.
کتابخوانی برای کودکان سیستان و بلوچستان
این روزها سنگینی کرونا بیش از هر زمانبر فعالیت کودکان سایه انداخته است، کودکانی که بخشی از انرژی خود را در حیاط مدرسه و در قالب بازیهای دستهجمعی تخلیه میکردند حال در خانه اسیر چاردیواریهای بیروح شدند و لذا مدیر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوان سیستان و بلوچستان میگوید بهمنظور ایجاد لحظههایی نشاطآور و آموزنده و همچنین استفاده مفید از این روزهای قرنطینه طرح «پیک امید فضای مجازی» در سطح را به اجرا میگذارد.
معصومه هادی اظهار میکند: قصه، کاردستی، پویانمایی و بازی ازجمله برنامههایی است که مربیان کانون پرورش فکری در استان در حال تولید این محتواها هستند تا در فضای مجازی در اختیار کودکان قرار دهند.
وی همچنین از انتشار فایل تصویری و صوتی برخی از کتابهای کانون باقابلیت بارگذاری و ذخیرهسازی برای کودکان و نوجوانان خبر داده و میافزاید: تلاش شده تا مربیان داوطلب کانون برنامههایشان را در قالب فایلهای خلاقانه تصویری برای بچهها ارائه دهند.
خدمات پزشکی مجازی در مشهد
از نیازهای فرهنگی، تفریحی و هنری که بگذریم اما بیماری دیگر خبر نمیکند و برخی از بیماریها و یا علائم آنکه ظهور و بروز پیدا کند بهناچار پای ما را به درمانگاهها و مراکز پرتجمع خواهد کشاند اما ظاهراً نظام پزشکی مشهد برای این موضوع تدابیری اندیشیده و با راهاندازی سامانه مشاوره پزشکان متخصص سعی دارد تا به مشکلات بیماران مشهدی از راه دور رسیدگی کند.
رئیس سازمان نظام پزشکی مشهد با اشاره به راهاندازی سامانه مشاوره تلفنی پزشکان متخصص مشهدی با عنوان «مردم و سلامت، پاسخگویی کرونا» میگوید: مردم در خانه بمانند، پزشکان متخصص در مشهد تلفنی به بیماری و مشکلاتشان رسیدگی میکنند.
دکتر علی بیرجندی میافزاید: در این راستا تاکنون بیش از ۸۰ پزشک متخصص مشهدی در رشتههای مختلف پزشکی برای پاسخگویی به مردم در قالب این سامانه اعلام آمادگی کردهاند./1360/