صحبتهای امیرحسین رستمی؛ عامه پسند یا ضد مصالح عامه؟!
به گزارش خبرگزاري رسا، امیر حسین رستمی بازیگر سینما و تلویزیون که شب گذشته مهمان برنامه فرمول یک علی ضیاء حضور یافته با صحبتهای عجیبش درباره نحوه اطلاع رسانی شیوع بیماری کرونا در کشور و همچنین درباره سرعت اینترنت و لزوم رفع فیلتر تلگرام در فضای مجازی و رسانهها حاشیه ساز شد.
محمد ایمانی تحلیلگر سیاسی و روزنامه نگار مطرح کشورمان در واکنش به این صحبتهای آقای بازیگر انتقاد کرد وتحلیل و یادداشتی خواندنی را در این خصوصو در کانال تلگرامی اش منتشر کرد.
در متن کامل این یادداشت آمده است:
«دیشب یک بازیگر درجه دو طنزهای تلویزیونی، در برنامه فرمول حاضر شد؛ و ابتدا هر چه را که یک پزشک متخصص مبتلا به کرونا و غلبه کرده بر آن با اظهارات کارشناسی امید بخش رشته بود، پنبه کرد.
سپس بدون سند و آگاهی، وزارت بهداشت را زیر سوال برد و حال آن که مجموعه عملکرد آن، تحسین سازمان بهداشت جهانی را بر انگیخته و جزو بهترین عملکردها در مواجهه با کرونا در دنیا ارزیابی میشود.
او سپس به فیلترینگ تلگرام حمله کرد و مدعی شد اگر فیلتر از فضای مجازی برداشته میشد، وضعیت زندگی مردم بهتر میشد و بهتر با بیماری مبارزه میکردیم.
اولا با اجحافی که از سوی دولت و وزارت ارتباطات شد، تلگرام هرگز فیلتر نشد. یعنی در حالی که ۲۲ میلیون نفر از مجموع ۲۵ میلیون کاربر، از تلگرام کوچیده و در حال انتقال به پیام رسانهای بومی مثل ایتا و سروش و گپ و آی گپ و بله و... بودند، به بهانه این که زمان انتقال طول میکشد، دو عصای هاتگرام و طلاگرام را به هزینه بیت المال زیر بغل تلگرام گذاشتند.
با این کارشکنی، تصمیم درست ملی برای داشتن پیام رسانهای "قانونمند، شفاف، مسئولانه، پاسخگو و امن" عملا اجرایی نشد! و این در حالی بود که فضاسازی بدخواهان ملت ایران، موجب وقوع نا امنی و اغتشاش و جنایت در دی ماه ۹۶ و سپس آبان ۹۸ شده بود.
ثانیا در همین فضا سازیهای مسموم تلگرامی و اینستاگرامی، آنچه بیش از همه خسارت دید، معیشت مردم بود. بدخواهان با شایعه پراکنی سازمان یافته، سعی کردند کاری را که به تنهایی از تحریمها برنیامده بود، عملی کنند: افزایش التهاب مصنوعی و تقاضای کاذب و نتیجتا، تولید تورم انتظاری.
ارتش رسانهای دشمنان و گروهکها در همین دو سال اخیر، بارها تلاش کرد به موازات اخلالگران اقتصادی، بازار ارز و سکه و خودرو و حتی ارزاق عمومی را به هم بریزد. به نحوی که میشود گفت بخشی از تورم ۳۰ تا پنجاه درصدی دو سال اخیر، زیر سر همین التهاب افکنی و تولید تورم انتظاری است.
آیا امثال امیر حسین رستمی میتوانند مسئولیت شایعات دروغ منتشره در فضای مجازی را که هم اعصاب و روان مردم را به هم میریزد و هم قدرت خرید آنها را نابود میکند، به عهده بگیرند؟
آنها یک بار در انتخابات، در ازای امتیازاتی به بازی گرفته شدند و با هشتگهای #به_عقب_برنمیگردیم و #روحانی_تا ۱۴۰۰، مدیریتی ضعیف و منفعل را به مردم تحمیل کردند که فعلا محل بحث ما نیست.
اما با جنایت در حق سفره و معیشت و آرامش مردم چه باید کرد؟ در همین هفته گذشته، الهابی رسانهای به راه افتاد حاکی از این که تهران قرنطینه میشود، پمپ بنزینها تعطیل خواهد شد و قحطی در راه است؛ پس تا میتوانید آذوقه بخرید، به پمپ بنزینها و فروشگاهها هجوم ببرید، و زودتر به جاده بزنید"!
نتیجه چه بود؟ ازدحام در پمپ بنزینها و فروشگاه ها، افزایش سفرها و شیوع کرونا، و تحمیل تورمی جدید به اقشار ضعیف جامعه، به نحوی که در برخی اقلام، تورم ۵۰ نا ۱۰۰ درصدی اتفاق افتاد.
مخلص کلام این که مدیریت صدا و سیما باید تجدید نظر اساسی در این رویکرد به ظاهر عامه پسند، اما در باطن ضد مصالح عمومی انجام دهد.»/1360/