امام جمعه موقت اهواز:
تبعیت از ولایت فقیه حرکت در صراط مستقیم است
خبرگزاری رسا ـ امام جمعه موقت اهواز تبعیت از ولایت فقیه را حرکت در راه حق و صراط مستقیم عنوان کرد.
حجت الاسلام و المسلمین حسن زاده، امام جمعه موقت اهواز، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در اهواز، اظهار داشت: ماهیت حمله رژیم بعث عراق به ایران کشورگشایی و غصب بخش هایی از سرزمین ایران نبود بلکه هدف اصلی آن از بین بردن انقلاب اسلامی بود.
وی با تشبیه جنگ ایران و عراق به جنگ احزاب در دوران پیامبر اکرم(ص) ابراز داشت: در این جنگ همه دشمنان اسلام دست به دست هم داده بودند تا اسلام را نابود کنند، و در خصوص ایران نیز رژیم بعث و صدام در حقیقت وسیله ای برای دشمنان اسلام و انقلاب بود که با حمایت و تقویت آن به دنبال تحقق اهداف خود بودند.
این مدرس حوزه و دانشگاه به نقش تأثیرگذار روحانیت در دوران هشت سال دفاع مقدس اشاره کرد و گفت: حضور شخصیت هایی همچون آیت الله موسوی جزایری و حجت الاسلام و المسلمین جمی نقطه امیدی برای رزمندگان اسلام در نبرد حق علیه باطل بود.
امام جمعه موقت اهواز در خصوص نقش روحانیت در راستای احیای فرهنگ دفاع مقدس بیان کرد: رسالت کنونی روحانیت معرفی و انتقال فرهنگ جهاد و شهادت، آرمان ها و ارزش های دفاع مقدس و مفاهیم آن دوران به نسل جدید و بویژه جوانان است.
حجت الاسلام و المسلمین حسن زاده در بخش دیگری از سخنان خود اظهار داشت: دشمن از جنگ نظامی علیه مسلمانان مأیوس شده اما اکنون در عصر تکنولوژی و فناوری، نوع جدیدی از مبارزه با اسلام را تحت عنوان جنگ نرم آغاز کرده است.
وی جنگ نرم را بسیار دشوارتر و پیچیده تر از جنگ نظامی عنوان کرد و گفت: نخبگان و خواص جامعه باید برحذر باشند تا گرفتار فتنه های پیچیده دشمنان نشوند و با تبعیت از ولایت فقیه در صراط مستقیم گام بردارند.
امام جمعه موقت اهواز در ادامه به نقش مهم روحانیت در مقابله با جنگ نرم اشاره و خاطر نشان کرد: روحانیت همواره وظیفه هدایت، روشنگری و ارشاد در جامعه را برعمده داشته و در این عرصه خطیر نیز بایستی باوجود پرهیز از حضور در مسایل پیش پا افتاده و جناحی، به وظیفه خود در خصوص هدایت و روشنگری جامعه اهتمام بیشتری بورزند.
حجت الاسلام و المسلمین حسن زاده در پایان با تأکید بر اینکه برای حفظ مملکت از آسیب دشمنان و حرکت در مسیر حق باید تابع و پشتیبان ولایت فقیه بود، اظهار داشت: باید جایگاه و نقش ولایت فقیه برای مردم تبیین شود تا همگان در صراط مستقیم گام بردارند./ت302
ارسال نظرات