۱۵ مهر ۱۳۸۸ - ۰۹:۵۵
کد خبر: ۶۵۰۷۰
از سوی کمیسیون حقوق بشر اسلامی؛

نشست حقوق کودک از منظر اسلام در قم برگزار می‌شود

خبرگزاری رسا ـ نشست پرسش و پاسخ با عنوان حقوق کودک از منظر اسلام از سوی کمیسیون حقوق بشر اسلامی در قم برگزار می‌شود.
كميسيون حقوق بشر اسلامي
 
به گزارش خبرگزاری رسا به نقل از روابط عمومی دفتر منطقه 5 کمیسیون حقوق بشر اسلامی ایران، کمیسیون حقوق بشر اسلامی با توجه به فرا رسیدن روز کودک در 16 مهرماه، جلسه پرسش و پاسخی با عنوان «حقوق کودک از منظر اسلام» را با حضور اندیشمندان اسلامی برگزار می‌کند.

براساس این گزارش، نشست حقوق کودک از منظر اسلام، پنج‌شنبه، 16 مهرماه از ساعت 13 تا 14 در دفتر منطقه 5 کمیسیون حقوق بشر اسلامی واقع در صفائیه ـ کوچه 25 ـ فرعی اول سمت چپ ـ پلاک 14 برگزار می‌شود.

گفتنی است، ابتدایی‌ترین حق کودک حق حیات است که متأسفانه امروزه این حق، با شعار دفاع از آزادی های غیرمسئولانه زنان، در دوران بارداری مورد بی‌توجهی قرار می‌گیرد. اسلام حقوق کودک را از زمان تشکیل اولین هسته وجود او به رسمیت می‌شناسد.

از جمله مهمترین حقوق کودک، حق برخورداری او از خانواده‌ای مستحکم است که کودک در درون آن با هویت روشن و مشخص بدنیا آمده، از حمایت مادی، روانی، عاطفی پدر و مادر مشخص بهره‌مند می‌گردد و اعضاء خانواده گسترده‌ای که او به آن تعلق دارد نیز او را مورد حمایت قرار می‌دهند.

از جمله حقوق کودک حق تربیت او مطابق با آداب صحیح است. امروزه توصیه‌های رایج، بدلیل باور به پلورالیسم اعتقادی و فرهنگی، والدین را از هدایت فکری و اعتقادی فرزندان و نظارت جدی بر رفتار آنان باز می‌دارد و به رغم توصیه به دقت در غذای جسم کودکان، آنان را نسبت به تغذیه فکر و ذهن فرزندان بی‌تفاوت می‌نماید.

نکته مهم آنکه در عنایت به حقوق کودکان می‌باید از ساده انگاری پرهیز کرد. ذکر یک سری حقوق بدون توجه به مراحل رشد و بدون توجه به تفاوت های واقعی کودکان، اشتباه و خلاف مصلحت آنان است./ د 102
ارسال نظرات