مدیریت و نگاه جهادی ضامن پیشرفت و بالندگی کشور است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت الاسلام میر هاشم حسینی تولیت مدرسه آیتالله حقشناس(ره)، شب گذشته در منبر مجازی این مدرسه علمیه به ایراد سخنرانی پرداخت و گفت: تربیتیافتگان مکتب اهلبیت(ع) در اوج کرم و قدرشناسی هستند.
وی با اشاره به اینکه سعادت دنیا و آخرت انسان درگرو پیروی کردن از مکتب اهلبیت(ع) است، ادامه داد: کسانی که از مکتب اهلبیت(ع) صیانت میکنند محبوب خداوند و اولیاءالله هستند.
حجت الاسلام حسینی در خصوص قدر و منزلت امام حسن مجتبی(ع)، ابراز کرد: در دوران حضرت دو نگاه وجود داشت نخستین نگاه مربوط به نگاه عالمانه، آگاهانه، جود، حلم، کرامت، سخا و شجاعت در کسب فضائل اخلاقی و انسانی زیستن بود که امام حسن مجتبی(ع) و خانواده ایشان در جامعه ایجاد کرده بودند و در مقابل این نگاه مسموم و باطل بنیامیه قرار داشت.
تولیت مدرسه علمیه آیتالله حقشناس(ره) ادامه داد: اگر کسی در آن دوران نزد امام حسن مجتبی(ع) میآمد ایشان را در اوج علم و دانش مییافت و میدید که عالم بودن با دین هرگز در تناقض و تعارض نیست؛ حضرت در دوران خویش عالمترین و دانشمندترین شخص بودند.
وی افزود: دلیل اینکه بنیامیه علیه امام حسن مجتبی(ع) تبلیغ میکردند و امروز نیز میکنند به خاطر عظمت وجودی و جامعیت حضرت است؛ ایشان بااینکه در اوج علم و دانش بودند هرگز دچار کبر و غرور نمیشدند و بهترین الگو برای بشریت بودند.
حجت الاسلام حسنی حلم را از ویژگیهای مهم حضرت بیان و ابراز کرد: ایشان در سختترین شرایط صبور و حلیم بودند باوجوداینکه بدترین همسر را داشتند اما با او مدارا میکردند حتی باکسانی که به ایشان ناسزا میگفتند با مهربانی و دلسوزانه رفتار میکردند.
تولیت مدرسه علمیه آیتالله حقشناس(ره) جود و سخا را از دیگر شاخصههای مهم حضرت برشمرد و گفت: این بسیار زشت است که فرزندان ما باشخصیتهای افسانهای و داستانی که اهل بخشش بودند بیشتر از وجود مبارک کریم اهلبیت(ع) آشنا باشند و حضرت را نشناسند، طبق صریح روایات؛ اگر زیباییهای مکتب اهلبیت(ع) درست تبیین میشد مردم به ما اهلبیت(ع) و دین اسلام روی میآوردند.
وی به زندگی شجاعانه حضرت اشاره کرد و عنوان داشت: تصمیماتی که حضرت در مواجهه با دشمنان اخذ میکردند درنهایت شجاعت و اقتدار بود ایشان بهموقع صلح و نرمش قهرمانانه داشتند؛ متأسفانه برخی یاران حقیقت این صلح را هرگز درک نکردند و به سرزنش حضرت پرداختند درحالیکه رفتار و دنیاطلبی آنان حضرت را به این صلح وادار کرد.
حجت الاسلام حسینی نگاه جهادی را یکی از مؤلفههای مهم در مکتب اهلبیت(ع) دانست و خاطرنشان کرد: باوجود نگاه جهادی، ترویج و تبلیغ نگاه و مکتب غرب بسیار تأسفانگیز است. ما باید بدانیم هرگز با نگاه پشتمیزنشینی، اداری و ساعتی که خالی از ایثار و فداکاری باشد نمیتوانیم جامعه را بهسوی پیشرفت و تعالی پیش ببریم، زندگی در جامعهای که در آن نگاه قراردادی و طلبکارانه وجود ندارد و نگاه جهادی در آن حاکم است بسیار لذت خواهد داشت./813/پ202/ب1