۱۷ مهر ۱۳۸۸ - ۱۶:۱۷
کد خبر: ۶۵۲۴۲
فرمانده نیروی انتظامی خراسان رضوی:

برقراری نظم و امنیت بدون همکاری مردم امکان پذیر نیست

خبرگزاری رسا ـ فرمانده نیروی انتظامی خراسان رضوی گفت: فلسفه وجودی پلیس، برقراری نظم و امنیت در جامعه است که تحقق این امر بدون همکاری و همراهی مردم امکان پذیر نیست.
نيروي انتظامي
 
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در مشهد، سردار سرتیپ فهیمی راد، فرمانده نیروی انتظامی خراسان رضوی، پیش از خطبه های این هفته نماز جمعه مشهد و در جمع نمازگزاران، ابراز داشت: نیروی انتظامی اولویت کاری خود را در آموزش کارکنان خود و همکاری دوسویه با مردم تعیین کرده است و امیدوار است با اصلاح رفتار نیروها و همراهی مردم در مأموریت ها، وظایف خود را به درستی انجام دهد.

وی با بیان اینکه امنیت مقوله ای است که به تنهایی در جامعه برقرار نمی شود، ادامه داد: هر چند پیشگیری از جرم بر عهده نیروی انتظامی و قوه قضائیه گذاشته شده است اما در این میان نباید نقش مردم نادیده گرفته شود.

فهیمی راد تصریح کرد: اگر خود مردم در راستای حفظ امنیت، انجام اقدامات پیشگیرانه و رعایت قانون گام برندارند، قطعاً کار پلیس و نیروی انتظامی سخت تر خواهد شد.

وی امنیت را حق مردم دانست و افزود: مردم حق دارند که پلیسی با اقتدار، مردم محور، جامعه محور، عطوف و مهربان داشته باشند از این رو نیروی انتظامی نیز خود را مصمم کرده است که به این ویژگی ها مزین شود.

فرمانده نیروی انتظامی خراسان رضوی، با اشاره به برگزاری کنگره سرداران شهید و 23 هزار شهید استان های خراسان در مشهد، یادآور شد: شهدا برای حفظ نظام و دفاع از حریم ولایت از جان خود گذشتند تا امروز ما در فضایی توأم با آرامش زندگی کنیم.

وی خاطر نشان کرد: امروز افتخار می کنیم که حضور مقتدارانه و با صلابت نیروی انتظامی در مرزهای جمهوری اسلامی ایرن به ویژه در این استان، شرایط امنیت را در بالاترین وضع ممکن قرار داده است که هلاکت 270 شرور و کشف 51 هزار کیلوگرم مواد مخدر در سال گذشته توسط این نیرو در مرزهای خراسان رضوی بیانگر همین ادعاست.

فهیمی راد با بیان اینکه امروز استکبار جهانی با تمام قوا مصمم است که با ایجاد فتنه در بین مردم، همدلی و وحدت آن ها را از بین ببرد، ابراز داشت: امنیتی که در قبل از انتخابات و حین آن در خراسان رضوی برقرار شد، حاصل همکاری و همدلی مردم و حضور هوشمندانه و مقندرانه پلیس بوده است.

وی با اشاره به جنایات رژیم صهیونیستی در سرزمین های اشغالی، گفت: شما مردم باید با حضور پر شور در راهپیمایی ضد صهیونیستی که پس از اقامه نماز جمعه در سراسر کشور بر گزار می شود، انزجار خود را از حرکت ددمنشانه اسرائیل و همراهی خود با ملت فلسطین نشان دهید تا شاید سران خفته عرب از این خواب غفلت بیدار شوند./پ202
ارسال نظرات