۱۹ مهر ۱۳۸۸ - ۰۹:۳۷
کد خبر: ۶۵۳۵۰

باید تفکر بسیجی در تمام بخش‌های کشور نهادینه شود

خبرگزاری رسا ـ مدیر کل اوقاف و امور خیریه خوزستان، نهادینه کردن تفکر بسیجی و اجرای کارهای سازندگی به وسیله بسیجیان را ضروری خواند.
حجت الاسلام حسيني فرد مدير کل اوقاف و امور خيريه استان خوزستان

حجت الاسلام حسینی فرد، مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان خوزستان، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در اهواز، اظهار داشت: تنظیم مقررات جدید و زمینه سازی برای حضور هرچه بیشتر بسیج سازندگی در عرصه آبادانی کشور ضروری است.

مدیر کل اوقاف و امور خیریه خوزستان،هویت نظام اسلامی را برگرفته از فرهنگ و تفکری خاص اسلام ناب محمدی دانست و اظهار داشت: این فرهنگ و تفکر بسیج است که در تمام عرصه ها، فعالیت خود را براساس همان تفکر اسلامی بنا نهاده و در جنبه های مختلف خدمت رسانی به این تفکر توجه می‌کند.

وی افزود: در مقاطع مختلف و زمان حساس انقلاب، نظام با اتکاء به این تفکر توانسته به مشکلات پیروز شود که نمونه آشکار آن دوران هشت سال دفاع مقدس است؛ زیرا آنچه دفاع مقدس را به نتیجه رساند توجه به این فرهنگ و تفکر بود و اگر می خواستیم با معیارهای روز جهانی و با تکیه به ابزار مادی موجود در برابر هجمه استکبار جهانی بایستیم هیچگاه به پیروزی دست نمیافتیم.

حجت الاسلام حسینی فرد خاطر نشان کرد: هم اکنون نیز باید به همین معیارها توجه شود و با توجه به اینکه جنگ پایان یافته و زمان سازندگی است باز هم به همین تفکر رجوع شود و توجه داشت که هر جا مشکل داشته و با چالشهایی مواجه بوده ایم، به دلیل عدم توجه به تفکر بسیجی و معیارهای شاخص اسلام ناب بوده است.

مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان خوزستان افزود: مهمترین شاخص اسلام ناب و فرهنگ و تفکر بسیجی عبارت است از تعبد به منویات ولایت و تقویت اتحاد و انسجام در جامعه و پررنگ کردن ظواهر اسلامی و تقوا در کنار تلاش شبانه روزی جهت عمران و آبادانی و ساخت کشور در همه ابعاد و زمینه ها است.

وی ادامه داد: آنچه که ولی امر مسلمین حضرت آیت الله خامنه ای بر آن پافشاری داشته اند حضور تفکر بسیجی در صحنه های مختلف نظام و جامعه و در راس آن مقوله عمران و آبادانی کشور و سازندگی است، که به خواست خدا موفقیت های بسیار بزرگی در این زمینه به خصوص به دست بسیج سازندگی اتفاق افتاده است.

حجت الاسلام حسینی فرد، با بیان اینکه نباید بسیج را به ساخت چند پل و جاده و طرح عمرانی محدود کرد تأکید داشت:  باید فرهنگ و تفکری که در بدنه بسیج جریان دارد به جامعه تسری یافته و جلوه های این فرهنگ ناب در اجزای مختلف جامعه اسلامی‌مان دیده شود که بسیج سازندگی نماد و تابلویی در راستای این حرکت است.

مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان خوزستان در ادامه اظهار داشت: فضاهای کار نشده بسیار وجو دارد و بسیج سازندگی باید این کمبودها را پر کند؛ البته بسیج سازندگی نباید تنها به این چند کار نمادی و کارهایی مورد بی مهری قرار گرفته اند، بسنده کند؛ بلکه باید در متن امور مهم کشور قرار گیرد.
 
وی با ابراز تأسف از نبود زمینه‌سازی قانونی برای آسان کردن در حضور بسیج گفت: متأسفانه در پیچ و خم امور اداری کمتر مجوز فعالیت به این ارگان مهم داده می شود؛ در حالی که. باید کار را به بسیج داد نه اینکه بعضی امور را به آنها سپرد.

حجت الاسلام حسینی فرد  گفت: کارهای بزرگی از بسیج سراغ داریم که بیش از آنکه یک پروژه عمرانی باشد یا یک کار اقتصادی، یک کار فرهنگی سازنده است.

مدیر کل اوقاف و امور خیریه خوزستان تصریح کرد: این همه اعتبارات و بودجه های هنگفت در کشور این مهم را می طلبد که تفکر بسیجی در کشور گسترش یابد تا به تمام نقاط محروم رسیدگی شود. کار بسیج این است که با کمترین هزینه بیشترین بازدهی را ارائه می دهد. ممکن است که یک طرح عمرانی مثل یک جاده ، یا یک کارخانه در مکانی محروم و روستایی اجرا شود؛ اما بیشتر مایه زحمت مردم و ایجاد مشکلات حاشیه ای شود، اینجاست که بسیج وارد عمل شده و برای مردم محروم مدرسه و مرکز بهداشت می سازد و سعی در رفع مشکلات مردم می کند.


حجت الاسلام حسینی فرد در پایان با اشاره به وضعیت جهان و موقعیت کشورمان در منطقه گفت: در حال حاضر کشور های مختلف در در تلاش‌ استفاده از نیروهای متخصص و تجربه های بزرگ کشورمان هستند که با حضور جدی تر و قوی تر بسیج سازندگی و رفع مشکلاتی که در این زمینه وجود دارد می‌توان گستره روشنی از امید را در افق دید جهانیان و به خصوص کشورهای مسلمان قرار داد. /ت302
ارسال نظرات