۲۰ مهر ۱۳۸۸ - ۱۰:۱۶
کد خبر: ۶۵۴۳۳
امام جمعه آذرشهر:

بصیرت لازمه مقابله با جنگ نرم دشمنان است

خبرگزاری رسا ـ امام جمعه آذرشهر گفت: مردم باید با دشمن شناسی، بصیرت و خودسازی به مقابله با تهدیدات نرم و تهاجم فرهنگی بپردازند.
بصیرت لازمه مقابله با جنگ نرم دشمنان است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در آذرشهر، حجت‌ الاسلام علی ناصری، امام جمعه آذرشهر، امروز در رزمایش تاکتیکی ـ صحرایی گردان عاشورای سپاه ناحیه آذرشهر اظهار داشت: بصیرت و تقوا مهم ‌ترین سلاح بسیجیان برای مبارزه در جبهه رویارویی حق و باطل است و هیچ سلاحی در برابر آن كاربرد ندارد.

وی با تاکید بر لزوم آمادگی و بصیرت بسیجیان برای مقابله با تهدیدات نرم دشمن تصریح کرد: امروز تهاجم نظامی دشمن معنایی ندارد، چراکه جنگ امروز استکبار در حوزه های فرهنگی و اعتقادی است.

امام جمعه آذرشهر با تاکید بر هوشیاری بسیجیان در قبال تهدیدات نرم دشمنان، خاطر نشان کرد: جنگ فرهنگی معاندان نظام بدون خاکریز است و هر بسیجی باید فرمانده جنگ نرم باشد.

حجت الاسلام ناصری با بیان اینکه عامل موفقیت رزمندگان در جنگ نرم اطاعت از ولایت فقیه است،گفت: بسیجیان باید با دشمن شناسی، بصیرت و خودسازی به مقابله با تهدیدات نرم و تهاجم فرهنگی بپردازند.

همچنین علی قاسمی، فرمانده سپاه ناحیه آذرشهر نیز در این رزمایش بیان داشت: بسیجیان امروز باید با شناخت کامل از جریانات از قرار گرفتن در مسیر گمراهی و انحراف دوری کرده و مانعی برای تحقق نقشه ‌های شوم دشمنان خارجی و مزدوران داخلی شوند.

وی هدف از اجرای رزمایش تاکتیکی ـ صحرایی گردان عاشورای سپاه ناحیه آذرشهر را بالا بردن آگاهی‌ های امنیتی، نظامی و سیاسی، افزایش توان دفاعی، رفع كمبودها و نقاط ضعف گردان و کسب مهارت‌های لازم در مواجه با ناآرامی‌ها دانست.

گفتنی است، رزمایش تاکتیکی ـ صحرایی گردان عاشورای سپاه ناحیه آذرشهر به مدت دو روز در منطقه عمومی این شهر اجرا شد./پ202
ارسال نظرات