۲۳ مهر ۱۳۸۸ - ۱۷:۴۷
کد خبر: ۶۵۶۵۱
عضو هیات علمی پژوهشكده مهدویت:

روش‌های نوین تحقیق در حوزه های علمیه آموزش داده شود

خبرگزاری رسا ـ استاد حوزه علمیه قم گفت: همایش علامه حلی، بستری مناسب در جهت بروز استعداد های طلاب در امر تحقیق است.
پژوهش
 
حجت الاسلام حائری‌پور، عضو هیات علمی پژوهشكده مهدویت در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا گفت: مساله تحقیق و پژوهش از ارکان معرفت در حوزه تمام علوم است و در حوزه علوم اسلامی شایسته است که بیش از پیش به این مساله توجه شود.

وی ادامه داد: همواره این گونه بوده است که طلاب برای معرفی عمیق‌تر و شناسایی هرچه بیشتر معارف دینی به امر تحقیق و تتبع اشتغال داشته اند اما امروز تحقیق دارای اسلوب جدید و نوینی شده است که طلاب باید با این روش‌ها آشنا شوند.

این استاد حوزه علمیه قم با اشاره به ضرورت آموزش روش‌های نویت تحقیق به صورت گسترده برای عموم طلاب و در تمام سطوح، اظهار داشت: گاهی برخی از طلاب تا اتمام سطح دو حوزه علمیه، هنوز با تکنیک‌های تحقیق علمی آشنایی کافی ندارند.

وی با اشاره به برگزاری همایش علامه حلی، گفت: این نوع همایش‌ها زمینه و بستری مناسب برای بروز استعداد های طلاب در امر تحقیق است و آثار آن در آینده برای طلاب جوان و حوزه های علمیه مشخص خواهد شد.

حجت الاسلام حائری پور با بیان اینکه اگر این همایش ها جهت گیری مناسبی برای انتخاب موضوعات نداشته باشند، دارای اثرگذاری پایینی خواهد بود، افزود: در عرصه معارف اسلامی، موضوعات بسیاری وجود دارد که می‌توان به معرفی و تحقیق در آن پرداخت و این وظیفه مسؤولان و طلاب است که با انتخاب موضوعات کاربردی و روز جامعه، به یک مشکل اجتماعی پاسخ دهند و شبهات را حل کنند.

وی در پایان تاکید کرد: نتیجه تحقیق باید پویا، زنده و پاسخ گوی نیاز روز جامعه باشد./ت302

ارسال نظرات