۲۴ مهر ۱۳۸۸ - ۱۴:۴۷
کد خبر: ۶۵۶۸۴
عضو خبرگان رهبری:

جامعه به یک استراتژی تربیتی و فرهنگی نیازمند است

خبرگزاری رسا ـ نماینده ولی فقیه در استان اردبیل گفت: جامعه به یک استراتژی اساسی تربیتی و فرهنگی نیازمند است.
حجت الاسلام و المسلمين عاملي   امام جمعه اردبيل

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اردبیل، حجت ‌الاسلام و المسلمین سیدحسن عاملی، نماینده ولی فقیه در استان اردبیل امروز در خطبه‌های نماز جمعه اظهار داشت: تعامل اولیا و مربیان موجب تربیت شایسته دانش آموزان در مدارس خواهد بود.

وی خاطر نشان کرد: اساس تربیت حساسیت والدین و اتخاذ استراتژی دقیق و مناسب در خانه است، چراکه خانواده بنیان و اساس تربیت کودکان است.

امام جمعه اردبیل تصریح کرد: اگر پدر و مادر نتوانند در داخل خانه استراتژی درست تربیتی را به کودکان نیاموزند و در جامعه دچار مشکلات عدیده تربیتی خواهیم بود.

حجت الاسلام و المسلمین عاملی با تاکید بر هماهنگی خانه و مدرسه در امر تربیت کودکان و نوجوانان و نیز جوانان خاطر نشان کرد: اهتمام به امور فرهنگی در نظام اسلامی، یکی از اقدامات و کارهای زیربنایی است.

وی گفت: در طول سالیان گذشته سرمایه‌گذاری ‌های کلان در این بخش صورت گرفته که امیدواریم با به ثمر نشستن آن تحول فرهنگی را در کشور و منطقه شاهد باشیم.

عضو خبرگان رهبری با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب دهه چهارم انقلاب را دهه پیشرفت و عدالت نامیده است، اظهار داشت: زیرساخت های پیشرفت و عدالت، فرهنگ است و اگر در این امر غفلتی صورت گیرد، هیچ کدام معنا پیدا نخواهد کرد.

حجت الاسلام و المسلمین عاملی با بیان اینکه امروز در جامعه به یک استراتژی اساسی تربیتی و فرهنگی نیازمندیم خاطر‌نشان کرد: ریشه وقوع بیشتر جرائم و جنایات در جامعه متوجه نهاد خانواده و نبود استراتژی درست تربیتی است.

وی ادامه داد: دوگانگی رفتار و روی آوردن به چندگانگی اصول تربیتی در محیط مدرسه و خانه همچون سم خطرناکی برای دانش آموزان است./پ202
ارسال نظرات