۲۸ مهر ۱۳۸۸ - ۱۴:۳۷
کد خبر: ۶۵۹۸۲
آیت‌الله نوری همدانی:

بزرگ‌ترین دستاورد انقلاب ایران برپایی حکومت اسلامی است

خبرگزاری رسا ـ حضرت آیت‌الله نوری همدانی گفت: لازم است پیوند قلبی میان مردم و اهل بیت(ع) در عمل متجلی شود و در راه ولای اهل بیت(ع) تا آخرین قطره خون ایثار گردد.
 آيت الله نوري همداني

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حضرت آیت‌الله حسین نوری همدانی از مراجع تقلید، ظهر امروز در دیدار جمعی از مسؤولان قرارگاه سازندگی خاتم و بسیجیان سپاه امام رضا(ع) با تبریک فرا رسیدن دهه کرامت، گفت: علت نامیده شدن دهه کرامت میلاد امام رضا(ع) است تا اهل تشیع توجه و شناخت بیشتری از اهل بیت(ع) داشته باشند.

وی افزود: مردم موظف‌اند تا با شناخت مقام و موقعیت اهل بیت(ع)، آنان را از دل و جان دوست بدارند و به دستوراتشان عمل کنند.

این مرجع تقلید تصریح کرد: لازم است پیوند قلبی میان مردم و اهل بیت(ع) در عمل متجلی شود و در راه ولای اهل بیت(ع) تا آخرین قطره خون ایثار گردد.

حضرت آیت‌الله نوری همدانی با اشاره به وجود هدایت در جهان بشریت، اظهار داشت: خداوند هر موجودی را که آفرید راهی را برای هدایت آن در نظر گرفت.

وی سپس گفت: بر ما لازم است تا احکام خدا و معارف اسلامی را از اهل بیت(ع) بگیریم و افتخار کنیم که پیرو قرآن و اهل بیت(ع) هستیم.

استاد درس خارج فقه حوزه علمیه قم اضافه کرد: بدون هدایت و ولایت اهل بیت(ع) هیچ عملی قبول درگاه پروردگار نیست و زندگی بدون برپایی حکومت و نبود یک رهبر عادل امکان ندارد.

حضرت آیت‌الله نوری همدانی با بیان این‌که اسلام سرنوشت انسان‌ها را به هرکسی نمی‌سپارد، اظهار داشت: پیامبر اکرم(ص) در رأس حکومت اسلامی و بعد از ایشان ائمه(ع) و سپس قائم مقام ایشان که عادل‌ترین افراد است، قرار دارد.

این مرجع تقلید، نظام حاکم در ایران را یک نظام اسلامی معرفی کرد و گفت: بزرگ‌ترین دستاورد انقلاب که امام خمینی‌(ره) در ایران به وجود آورد، برپایی حکومت اسلامی است.

وی با بیان این‌که حب ولایت ائمه(ع) به تشیع قدرت فراوانی داده است به وساطت فیض اشاره کرد و افزود: تمام فیض الهی به برکت اهل بیت(ع) به شیعیان می‌رسد.
 
حضرت آیت‌الله نوری همدانی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به وقایع اخیر در شرق کشور، آن را محکوم کرده و از دولت خواست تا کسانی را که دست به این جنایت زده‌اند، به سزای اعمال خود برسند.

استاد درس خارج فقه حوزه علمیه قم در پایان گفت: دولت در برقراری امنیت فکری، اقتصادی، سیاسی، عدالت اجتماعی، فراوانی و ارزانی نعمت در جامعه تلاش کند./پ202
ارسال نظرات