۲۹ مهر ۱۳۸۸ - ۱۶:۱۴
کد خبر: ۶۶۰۷۸
دوم آبان ماه در قم؛

همایش طلیعه حضور ویژه بانوان طلبه جدید برگزار می‌شود

خبرگزاری رسا ـ همایش طلیعه حضور ویژه بانوان طلبه جدید از دوم آبان ماه به مدت سه روز در حوزه علمیه قم برگزار می‌شود.
همايش بانوان

خانم غروی نائینی، مدیر تربیتی معاونت فرهنگی ـ تربیتی مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران، در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا گفت: همایش طلیعه حضور برای بیش از شش هزار طلاب جدید حوزه علمیه خواهران در قم برگزار می‌شود.

وی تصریح کرد: نخستین گروه طلاب جدید از روز شنبه، دوم آبان ماه به مدت سه روز در حسینیه شهدای قم واقع در خیابان پانزده خراد برگزار خواهد شد.

غروی، تبیین جایگاه و اهداف طلبگی، تقویت انگیزه و تبیین شئون طلبگی، آفت‌ها و تهدیدات آن، انتظارات مردم از روحانیت و تقویت روحیه تعبد و تقید به امور معنوی، آشنایی با دروس و محیط تحصیل طلاب را از اهداف اصلی این همایش برشمرد.

وی یاد آور شد: نخستین گروه همایش طلیعه حضور برای بیش از 1300 نفر از طلاب خواهر از استان‌های گیلان، آذربایجان شرقی و غربی، اردبیل، مازندران و گلستان برگزار می‌شود.

مدیر تربیتی معاونت فرهنگی ـ تربیتی مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران، سخنرانی، پرسش و پاسخ با حضور مدیران مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران، بررسی آسیب‌ها و ناهنجاری‌های اعتقادی در جامعه، دعوت از طلاب غیرایرانی برای تبیین جایگاه انقلاب اسلامی در خارج از کشور، زیارت حرم مطهر حضرت معصومه (س) و مسجد مقدسجمکران را از دیگر برنامه‌های این همایش اعلام کرد./پ202
ارسال نظرات