طلبه مشهدی هزینه ازدواج خود را صرف کمک به مردم سرپلذهاب کرد
![طلبه مشهدی هزینه ازدواج خود را صرف کمک به مردم سرپلذهاب کرد](/files/fa/news/1399/6/2/312712_853.jpg)
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در کرمانشاه، حجت الاسلام سجاد رحمتی؛ طلبه مشهدی هزینه ازدواج خود را صرف کمک مومنانه به مردم زلزله زده و بی خانمان شهرستان سرپلذهاب کرد.
حجت الاسلام رحتمی؛ طلبه خیر مشهدی در این باره به خبرنگاران گفت: بنده نیز به تاسی از هزاران روحانی و طلبه دیگر به دستور و فرامن رزمایش کمک مومنانه امام خامنه ای لیبک گفتم.
این طلبه خیر مشهدی بیان داشت: بنده به عنوان مبلغ مذهبی از استان خراسان رضوی به سرپل ذهاب برای انجام امور تبلیغی دین در ماه محرم و صفر به این اعزم شده ام.
حجت الاسلام رحتمی در ادامه افزود: بنده به ندای حق امام خامنه ای لبیک گفتم و هزینه ای را که برای ازدواج پس انداز کرده بودم در قالب بسته های معیشتی و غذایی به مبلغ 10 میلییون تومان در بین نیازمندان شهرستان سرپل ذهاب توزیع نمودم که این کار را برای خود مایه افتخار می دانم.
وی خاطرنشان کرد: بی شک تداوم کمک مومنانه به طبقات ضعیف جامعه می تواند در ریشه کن شدن فقر در کشور بسیار حائز اهمیت باشد.
حجت الاسلام رحمتی در پایان سخنان خود گفت: امیدوارم که همه ملت ایران به ویژه خیرین حضوری جهادی و تاریخی در رزمایش کمک مومنانه در کشور داشته باشند تا ان شاء الله شاهد فقر و یا خانواده فقری در کشور نباشیم./1400/د102/ب1