حجت الاسلام جمال یاری، مدیر کل تبلیغات اسلامی گیلان، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در رشت، تواضع و فروتنی را از ویژگی های بارز آیت الله حجتی برشمرد و گفت: ایشان در زندگی شخصی به زیبایی های دنیا نگاه کمرنگی داشت.
وی خاطر نشان کرد: آیت الله حجتی با طلاب حوزه های علمیه و دانشجویان علوم دینی ارتباط صمیمی و تنگاتنگ داشتند.
مدیر کل تبلیغات اسلامی گیلان با بیان این که اخلاق خوب آیت الله حجتی ایشان را مورد احترام علمای شهر رشت کرده بود، افزود: حضور آیت الله حجتی در محافل سیاسی، علمی و فرهنگی پررنگ بوده است.
وی تاکید کرد: تاکنون یک بار از ایشان بد اخلاقی دیده نشده است.
حجت الاسلام یاری با اشاره به فعالیت های سیاسی آیت الله حجتی در دوران انقلاب و دفاع مقدس، اظهار کرد: حضور بیش از 50 ساله آیت الله حجتی در مسجد سوخته تکیه ( حجتیه فعلی) منشا برکات بسیار ارزشمندی بوده است.
وی اضافه کرد: از محضرآیت الله حجتی صد ها جوان بهره بردند و جوانان متدین، رزمنده و انقلابی در جلسات درس ایشان تربیت شدند.
مدیر کل تبلیغات اسلامی گیلان در پایان با اشاره به تعامل آیت الله حجتی با دانشجویان و اقشار تحصیل کرده، گفت: مسجد ایشان محل تجمع اقشار مختلف و تحصیل کرده بوده است
امام جمعه موقت رشت:آیت الله حجتی پدر معنوی طلاب گیلان بود
همچنین حجت الاسلام یوسف صدیق عربانی، امام جمعه موقت رشت، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در رشت، عالمان دین را هادیان امت دانست و اظهار داشت: عالمان فرهیخته و فقها از ارکان حکومت دینی در دوران غیبت امام زمان(عج) هستند.
امام جمعه موقت رشت با ابراز تاسف از رحلت آیت الله حجتی تصریح کرد: آیت الله حجتی اهل زهد و تقوا و پرهیزکاری و فضیلت بود و ایشان سال ها مدیریت حوزه های علمیه گیلان را بر عهده داشت و در واقع پدر معنوی طلاب گیلانی محسوب می شوند.
وی اضافه کرد: دو کتاب فقهی حج و عرفانی گنج های معنوی آیت الله حجتی زبانزد خاص و عام است./ت302