۱۰ آبان ۱۳۸۸ - ۱۶:۴۸
کد خبر: ۶۷۰۰۴
استاندارمازندران:

دوهزار مربی در مازندران به تبلیغ فرهنگ مهدویت مشغول هستند

خبرگزاری رسا ـ استاندار مازندران از فعالیت دو هزار مبلغ فرهنگ مهدویت در مناطق مختلف استان خبرداد.
استاندار مازندران
 
به گزارش خبرگزاری رسا در ساری، سید محمد کریمی، استاندارمازندران، روز گذشته درجلسه ستاد غدیر در ساری، مازندران را خواستگاه اولین حکومت شیعی در جهان معرفی کرد و گفت: باید جشن غدیر در استان باشکوه تر از سایر نقاط کشور برگزار شود.

وی با اشاره به فعالیت های مناسب ستاد غدیر در سال گذشته خاطر نشان کرد: در سال جاری این ستاد باید با ارائه برنامه های مناسب، ضمن تببین جایگاه ولایت در جامعه به فرهنگ سازی و اشاعه آن کمک نماید.
 
نماینده عالی دولت در مازندران نهادینه کردن فرهنگی علوی در جامعه را امری ضروری دانست و خاطر نشان کرد: متولیان فرهنگی استان باید با برنامه ریزی مناسب مسأله غدیر و ولایت را بیشتر برای جامعه تبیین کنند.

استاندار مازندران به رویکرد جدید فرهنگی دولت در دور سوم سفرهای استانی اشاره کرد و گفت: در دور اول و دوم سفرهای استانی مصوبات عمرانی خوبی داشتیم که با پیگیری های انجام شده اغلب آنها اجرایی گردیده و بخشی نیز به بهره برداری رسیده اما کار بزرگتر و جدی تر پرداختن به مسائل فرهنگی و اجتماعی است که در دستور کار دولت دهم قرار گرفته است.

کریمی افزود: در آستانه دور سوم سفرهای استانی، مسؤولان استانی به صورت جدی به دنبال برنامه ریزی و پرداختن به مسائل فرهنگی استان باشند.

استاندار در ادامه با اشاره فعالیت بنیاد فرهنگی مهدویت از سال های گذشته در مازندران، گفت: از آغاز به کار این بنیاد در استان تاکنون دو هزار مربی جهت شناساندن فرهنگ مهدویت در مازندران آموزش دیدند که در حال فعالیت هستند.
 
وی با بیان این که جامعه امروز بیش از پیش نیازمند فراگیری فرهنگ مهدوی است، خاطر نشان کرد: فرهنگ مهدویت امروز بهترین راه برای مقابله با توطئه های انحرافی دشمنان اسلام است./د102
ارسال نظرات