۰۴ دی ۱۳۹۹ - ۱۳:۳۲
کد خبر: ۶۷۱۰۵۶
بی‌بی‌سی با پنهان‌کاری خبر کرونای انگلیسی را خورد؛

استحمار انگلیسی

استحمار انگلیسی
پنهان‌کاری مسؤولان انگلیسی در کشف نمونه تازه ویروس کرونا در کشور انگلیس ملاک و سنجه تازه‌ای برای مخاطبان جهت عیارسنجی اخبار بنگاه‌های دروغ‌پراکنی مثل «بی‌بی‌سی» فارسی یا مواجب‌بگیران سعودی مثل تلویزیون «ایران اینترنشنال» و نیز شبکه ماهواره‌ای مبتذل «من و تو» فراهم کرد.
به گزارش خبرگزاری رسا، پنهان‌کاری رسانه‌های انگلیسی و در صدر آن‌ها شبکه سلطنتی بی‌بی‌سی فارسی راجع به ویروس کرونای جهش یافته انگلیسی و خطر مهلکی که به همین علت سلامت و زندگی مردم این کشور و بقیه کشور‌های دنیا را به مخاطره انداخته است، بدون اغراق یک رسوایی تاریخی برای این رسانه‌ها محسوب می‌شود و قطعاً افکار عمومی آن را فراموش نخواهند کرد، اگر چه آن‌ها تلاش کنند با تاکتیک‌های نخ‌نماشده‌ای مثل فرار به جلو، فرافکنی، ادراک‌سازی، مقارنه‌تراشی و برچسب توهم توطئه‌زنی به جست‌وجوگران حقیقت، مسیر‌های انحرافی را برای کمتر کردن ابعاد این رسوایی بزرگ اتخاذ کنند. جهش انگلیسی کرونا باعث شد مردان ملکه و مزدوران خاندان سلطنتی در بین شهروندان انگلیسی و دیگر مردم جهان بی‌آبروتر از گذشته شوند.

پنهان‌کاری مسئولان انگلیسی و انتشار با تأخیر اخبار کشف و شناسایی نمونه تازه و جهش‌یافته ویروس کرونا در کشور انگلیس که اتفاقاً سرعت سرایت بیشتری نسبت به دیگر نمونه‌های مشابه خود دارد، ملاک و سنجه تازه‌ای برای مخاطبان جهت عیارسنجی اخبار بنگاه‌های دروغ‌پراکنی مثل «بی‌بی‌سی» فارسی یا مواجب‌بگیران سعودی مثل تلویزیون «ایران اینترنشنال» و نیز شبکه ماهواره‌ای مبتذل «من و تو» فراهم کرد.

وحشت انگلیسی‌ها از دروغگویی مردان ملکه

«اخبار بدی که از انگلیس و از سوی بوریس جانسون نخست وزیر آن مبنی بر نوع جدید از ویروس کرونا که کشنده‌تر و با قدرت شیوع بالاتری است، خوش‌بینی‌ای را که به دنبال اخبار مربوط به کشف واکسن مؤثر علیه کرونا ایجاد شده تحت تأثیر قرار داد. ما که در انگلیس زندگی می‌کنیم، شاهد وحشت حاکم و ناتوانی دولت از کنترل بیماری و اطمینان‌بخشی به شهروندان انگلیسی و جهانیان در میان حالتی از بی‌اعتمادی و یأس هستیم و خبری که در حال حاضر منتشر شده، این است که دولت‌های زیادی در جهان از بیم تکرار اشتباهات نخستین تجربه از کرونا که پیامد‌های فاجعه‌باری داشت، مرز‌های خود را به سرعت بسته‌اند.» این عبارت بخشی از اظهارات و تحلیل «عبدالباری عطوان» تحلیلگر معروف ساکن انگلیس است که در روزنامه رأی‌الیوم و با اشاره به اخبار مربوط به ویروس جدید کرونا در انگلیس و سرعت انتشار آن نوشته است، البته این چهره برجسته رسانه‌ای معتقد است: «این گونه جدید، این تصور را تقویت می‌کند که کرونا ساخت آزمایشگاه‌های میکروبی است و نظیر دیگر ویروس‌هایی نیست که در صورت ابتلا باعث ایجاد مصونیت یک ساله یا مادام‌العمر در بدن انسان‌ها می‌شوند و بعید نیست طرف سازنده آن با انتشار گونه جدید درصدد نابودی خوش‌بینی ناشی از اثربخشی واکسن‌های چندملیتی است و این یعنی اینکه احتمالاً به خانه اول بازگشته‌ایم.»

کرونای خوب، کرونای بد

عملیات هدفمند و نقطه‌گذاری شده همه رسانه‌هایی که در وارونه کردن و سیاه‌نمایی خبری علیه کشورمان با شبکه سلطنتی بی‌بی‌سی فارسی منافع مشترکی دارند، پس از مشاهده و ثبت اولین مبتلایان به ویروس کرونا در کشورمان آغاز شد. مسئله شیوع ویروس کرونا موضوعی بود که بسیاری از رسانه‌ها روز‌ها و هفته‌ها به صورت گسترده‌ای به آن پرداخته بودند، اما توجه بیش از اندازه رسانه‌های خارجی به شیوع این ویروس در ایران و دروغ‌سازی‌های آنها، به تدریج موجب ایجاد التهاب و نگرانی میان مردم شد. رسانه‌های خارجی نظیر بی‌بی‌سی، ایران اینترنشنال و من وتو، با اتخاذ جهت‌گیری‌های خاص و کینه‌توزانه در انتشار اخبار مربوط به شیوع ویروس کرونا در ایران با هدف ایجاد ناامنی روانی در بین مردم و حتی به امید کشاندن مردم به کف خیابان‌ها طراحی و اجرا می‌شد. این رسانه‌ها با پرداختن بیش از حد به انتشار این ویروس در ایران به خصوص با اصرار بر ادراک‌سازی منفی و دروغین در مورد شهر قم به عنوان اولین شهری که ویروس کرونا در آن کشف شده همه عناصر رسانه‌ای‌شان را در جهت سیاه‌نمایی و تشویش اذهان عمومی به میدان آوردند.

دروغ پشت دروغ در لفاف منافقانه و مزورانه

رسانه‌های انگلیس با القای اینکه صرفاً حسب رسالت رسانه‌ای و وظیفه حرفه‌ای در حوزه خبررسانی فعالیت می‌کنند، تلاش کردند با اسم رمز کرونا به چندین هدف دست پیدا کنند. یکی از این اهداف تهییج و کشاندن مردم به کف خیابان‌ها به بهانه ناتوانی حاکمیت در کنترل بیماری و اهمیت نداشتن سلامتی و زندگی مردم نزد مسئولان بود. یکی دیگر از این اهداف که در زمره خواسته‌های دور و دراز غربی‌ها و دشمنان مردم ایران است، هجمه به مراسم، اماکن و معتقدات مذهبی و دینی است که سال‌های زیادی است با هر بهانه‌ای از غذای نذری و چای هیئت‌های مذهبی گرفته تا پیاده‌روی اربعین و برپایی عزادارای در ماه‌های محرم و صفر، سعی در خلوت کردن و حتی تعطیلی آن‌ها داشته و دارند.

جهش انگلیسی کرونا

بر اساس اعلام مسئولان انگلیسی گفته می‌شود این ویروس احتمالاً اواسط ماه سپتامبر سال جاری (اواخر تابستان) در جنوب شرقی انگلیس، در شهر لندن یا در کنت پیدا شده است. سوزان هاپکینز، عضو سازمان سلامت عمومی انگلیس می‌گوید که این سازمان در ۱۸ دسامبر (پنج‌شنبه)، این موضوع را به اطلاع دولت رسانده و و دولت انگلیس هم در همان روز موضوع را به سازمان بهداشت جهانی منتقل کرده است. اعلام این فاجعه به سازمان بهداشت جهانی در شرایطی بوده که ۱۰ روز پیش از آن یعنی ۹ دسامبر، ۶۲‌درصد موارد مبتلا به کرونا مربوط به گونه جدید ویروس بوده‌اند و این رقم حدود سه هفته قبل‌تر ۲۸‌درصد بوده است. در حالی که آخرین روز‌های سال میلادی را سپری می‌کنیم، گونه جدید ویروس کرونا به ویژه شهر لندن را فراگرفته و باعث تعطیلی‌ها و محدودیت‌های گسترده در آستانه تعطیلات سال جدید میلادی شده است.

مهندسی افکار با تئوری توهم توطئه

ویروس جهش‌یافته کرونای انگلیسی و پنهان‌کاری در مورد آن که با تاکتیک خبررسانی به صورت قطره‌چکانی و مدیریت شده همراه بوده به غیر از رسوایی عظیم سیاسی برای خاندان سلطنتی و در رأس آن‌ها ملکه پیر و دولتمردان تروریست و پشت‌هم‌انداز انگلیسی، یک بی‌آبرویی بزرگ و تاریخی برای رسانه‌های مزدور و مواجب‌بگیری مثل بی‌بی‌سی فارسی و دنباله‌های بی‌هویت آن از جمله شبکه سعودی ایران اینترنشنال و من و تو را رقم زد. این رسانه‌ها با استحمار خودخواسته و همنوا با بی‌بی‌سی فارسی که حتی با به کار بردن لغاتی مثل قتل‌گاه کرونایی‌ها، گور‌های افراد کرونایی و امثالهم اقدام به پوشش اخبار کشورمان می‌کردند، حالا و با افتادن تشت رسوایی‌شان از بام ویروس کرونای انگلیسی دست به دامان کسانی مثل الیستر کولمن، خبرنگار بخش مونیتورینگ بی‌بی‌سی و دیگر سربازان بلندگو به‌دست‌شان شده‌اند تا با برجسته کردن تئوری «توهم توطئه» و پروژه ادراک‌سازی انحرافی هم به مهندسی افکار مخاطبان مسلط باشند و هم با انداختن منتقدان در «مارپیچ سکوت» مسیر اعتبارزدایی از آن‌ها را در بزنگاه‌های مشابه و احتمالی آینده کلید زده باشند.
 
منبع: روزنامه جوان
علی اصغر خواجه الدین
ارسال نظرات