۱۷ آبان ۱۳۸۸ - ۱۲:۱۶
کد خبر: ۶۷۵۴۶

نام نویسی سطح چهار مجتمع آموزش عالی فقه آغاز شد

خبرگزاری رسا ـ مدیر ارزیابی و برنامه ریزی مجتمع آموزش عالی فقه گفت: دهمین مرحله نام نویسی برای دوره سطح چهار ویژه طلاب غیر ایرانی از دوازدهم آبان آغاز شد.
حجت الاسلام حجت اله مهديزاده مدير ارزيابي و برنامه ريزي مجتمع آموزش عالي فقه

حجت‌الاسلام حجت اله مهدیزاده، مدیر ارزیابی و برنامه ریزی آموزشی مجتمع آموزش عالی فقه در گفت‌وگو با خبرنگاران از آغاز نام نویسی سطح چهار مجتمع آموزش عالی فقه خبر داد و گفت: دهمین مرحله نام نویسی برای سطح چهار مجتمع آموزش عالی فقه در دو دوره فقه و اصول و معارف اسلامی ویژه طلاب غیر ایرانی از دوازدهم آبان آغاز و تا بیست و هشتم همان ماه ادامه دارد.

وی افزود: دوره سطح چهار فقه و اصول آماده سازی طلاب غیر ایرانی برای دوره های تخصصی فقه و اصول است، این دوره در مدرسه عالی فقه و اصول که یکی از زیرمجموعه های چهارگانه مجتمع عالی فقه است است برگزار می شود.

مدیر ارزیابی و برنامه ریزی مجتمع آموزش عالی فقه، مشارکت طلاب در فعالیت های آموزش اجتهادی، انسجام بخشیدن به دروس خارج فقه و اصول در راستای ایجاد زمینه استنباط و اجتهاد، ایجاد و تقویت قدرت تحقیق، تفریع، نقد، تألیف، ترجمه و ارائه نظریات جدید و آموزش و پرورش اساتید سطوح عالی حوزه را از اهداف رشته تخصصی فقه و اصول در مقطع سطح چهار عنوان کرد.

حجت‌الاسلام مهدیزاده ادامه داد: این دوره 96 واحد درسی است که در دوره‌ای چهار ساله و به چند شیوه ارائه می شود و محوریت آن با دروس خارج است.

وی همچنین با اشاره به رشته معارف اسلامی، اظهار داشت: این رشته برای تربیت طلاب در محورهای خاص طراحی شده که یک دوره کامل فقه و تفسیر قرآن و دروس تکمیلی و مهارتی را در خود گنجانده است و متکفل اجرای این رشته مدرسه عالی فقه و معارف اسلامی واقع در ابتدای خیابان سالاریه است.

مدیر ارزیابی و برنامه ریزی مجتمع آموزش عالی فقه خاطرنشان کرد: رویکرد این رشته تخصصی در چهار محور تربیت مبلغ، تربیت مربی قرآن، تربیت محقق، نویسنده و مترجم و تربیت مدیر فرهنگی است که در مدت پنج ساله و در قالب 150 واحد درسی اجرا می شود.

حجت‌الاسلام مهدیزاده در ادامه جاری بودن پرونده آموزشی، سلامت کامل جسمی و روحی، عدم مشروطی بیش از سه ترم در سطح سوم، دفاع از پایان نامه در مهلت مقرر، حداقل امتیاز 14 برای پایان نامه، منع قانونی جهت تحصیل در جمهوری اسلامی ایران و حداکثر سن 35 سال و حداکثر ده سال تحصیل در جامعة المصطفی را از شرایط عمومی نام نویسی برای این دوره دانست.

وی گفت: حداقل معدل 16 در رشته فقه و اصول و پذیرفته شدن در مصاحبه علمی و حداقل معدل 12 در رشته معارف اسلامی و انجام مصاحبه از معدل های 12 تا 14 از شرایط اختصاصی نام نویسی این دو رشته است.

مدیر ارزیابی و برنامه ریزی مجتمع آموزش عالی فقه تصریح کرد: نام نویسی برای سطح چهار به صورت متمرکز و تنها در معاونت آموزشی مجتمع آموزش عالی فقه انجام می شود.

حجت‌الاسلام مهدیزاده با بیان این‌که سطح چهار آزمون کتبی ندارد، افزود: بررسی وضعیت آموزشی، پژوهشی طلاب و مصاحبه ای که انجام می شود، نتیجه پذیرش و عدم پذیرش متقاضیان ورود به سطح چهار مجتمع آموزش عالی فقه را مشخص می شود.

گفتنی است، علاقه مندان برای کسب اطلاعات بیشتر می توانند با معاونت آموزش مجتمع آموزش عالی فقه به شماره 7742086 تماس بگیرند./پ202
ارسال نظرات