۲۰ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۷:۳۱
کد خبر: ۶۷۶۴۸۹
مسؤول ستاد بازسازی عتبات استان اصفهان خبر داد؛

صحن حضرت زینب در کربلا تا اربعین سال آینده به بهره برداری می رسد

صحن حضرت زینب در کربلا تا اربعین سال آینده به بهره برداری می رسد
اصفهان - عسگری گفت: پروژه صحن حضرت زینب در کربلا با ۱۶۸ هزار مترمربع وسعت در چهارطبقه و ظرفیت حدود ۷۰۰ هزارنفر و ۶۰ درصد پیشرفت تا اربعین سال آینده به بهره برداری می رسد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در کاشان، جعفر عسگری ظهر امروز در جلسه هیات امنای ستاد بازسازی عتبات کاشان و آران و بیدگل در دیدار با آیت الله عباسعلی سلیمانی نماینده ولی فقیه در کاشان گفت: سهم استان اصفهان در سال ۹۹ برای بازسازی عتبات عالیات بالغ بر ۲۵ میلیارد تومان است که این مبلغ نسبت به سرانه جمعیت استان اصفهان سهم هر نفر ۵ هزارتومان است.

وی افزود: این مبلغ زیادی نیست و همه می‌توانند مانند دفاع مقدس سهم داشته باشند و در این امر خیر شرکت داشته باشند و نیازی به درخواست و تبلیغ ندارد.

عسگری گفت: ائمه جمعه شهرستان‌های استان به گونه‌ای برای همه اقشار جامعه برنامه ریزی کنند تا همه مردم بتوانند در کمک برای ساخت و توسعه حرم ائمه اطهار (ع) و ثواب آن سهم داشته باشند.

مسؤول ستاد بازسازی عتبات استان اصفهان سهم کاشان از این مبلغ را دو میلیارد و نیم اعلام کرد و گفت: کارمندان ادارات و نهاد‌ها دو روز حقوق خود را داوطلبانه می‌توانند به این امر اختصاص دهند.

وی در ادامه از اجرای طرح موقت یادگار ماندگار تا پایان سال خبرداد و گفت: ۹ هزار رده مقاومت بسیج و هر رده دو تا پنج میلیون تومان آورده باید داشته باشند.

عسگری با اشاره به اینکه این طرح در استان اصفهان به صورت پایلوت انجام می‌شود، عنوان کرد: این طرح بعد از برطرف کردن نقاط ضعف و قوت به صورت ملی در سال ۱۴۰۰ در کشور اجرا خواهد شد و انتظار می‌رود سهم دو میلیارد و نیمی کاشان محقق شود.

وی کمک برای بازسازی عتبات عالیات در این شرایط سخت کرونایی و اقتصادی را تعظیم شعائر دانست و گفت: مردم در موضوع اعتقادات مذهبی خود حتی سخت‌ترین شرایط عزم جدی تری دارند.

مسؤول ستاد بازسازی عتبات استان اصفهان همچنین کمک به آماده کردن زیرساخت‌ها در عتبات عالیات را سبب رفاه و آسایش زائران دانست و ادامه داد: رشد و پویایی فرهنگ کمک به ساخت عتبات سبب همدلی و اتحاد دو ملت ایران و عراق است.

عسگری افزود: از شیعه پذیرفتنی نیست که در عصر ظهور زیر ساخت‌ها آماده نباشد، از این رو جدا از قداست مضجع مقدس و منور ائمه اطهار (ع) یک سرمایه گذاری معنوی ملت ایران است و دستاورد‌های این سرمایه گذاری در ابعاد سیاسی، فرهنگی و اقتصادی نیز بروز و ظهور دارد.

وی گفت: طی ۱۸ سال گذشته که ستاد بازسازی عتبات فعالیت خودش را آغاز کرده است حدود ۲۰۰ پروژه خرد و کلان درعتبات عالیات اجرا شده است که می‌توان مرتفع کردن گنبد و بارگاه ابا عبدالله الحسین (ع)، لاغر کردن ستون‌های حجیم، بازسازی بین الحرمین، ساخت بیمارستان و هزاران پروژه خرد و کلان دیگر اشاره کرد.

عسگری از دو پروژه صحن حضرت زهرا (س) درنجف و صحن حضرت زینب (س) در کربلا به عنوان ابر پروژه در دست اجرا نام برد و گفت: پروژه صحن حضرت زهرا (س) در نجف با ظرفیت ۲۰۰ هزار نفر و صحن حضرت زینب در کربلا با ۱۶۸ هزار متر مربع وسعت در چهارطبقه و ظرفیت اسکان حدود ۷۰۰ هزار نفر با ۶۰ درصد پیشرفت در حال ساخت است و تا سال آینده به بهره برداری خواهد رسید.

مسؤول ستاد بازسازی عتبات استان اصفهان یادآور شد: هنرمندان استان اصفهان حدود ۴۰ درب برای حرمین شریفین ساخته و نصب کرده اند.

احمد کریمی مسؤول ستاد بازسازی عتبات عالیات کاشان نیز با اشاره به اینکه ستاد بازی عتبات کاشان چندین طرح از جمله طرح وام بدون کارمزد و کسر از حقوق دارد، گفت: ۴۰۰ فرم وام بین نیرو‌های بسیج و اقشار مختلف مردم توزیع شده و پرونده آن‌ها در حال تشکیل است و در ماه‌های فروردین و اردیبهشت عملیاتی خواهد شد.

وی کمک‌های مردم کاشان درسال جاری را بالغ بر ۸۰ میلیون تومان اعلام کرد و افزود: کمک‌های جمع آوری شده برای ساخت صحن حضرت زینب (س) در کربلا هزینه می‌شود.

کریمی در ادامه صدور کارت برای ۴۰ خادم افتخاری، فعال شدن واحد خواهران ستاد عتبات در ۱۰ منطقه شهرستان و فعالیت در فضای مجازی را از جمله فعالیت‌های انجام شده ستاد بازسازی عتبات کاشان اعلام کرد./۱۳۰۷/
محمد ملک آبادی
ارسال نظرات