۲۵ آبان ۱۳۸۸ - ۲۲:۳۱
کد خبر: ۶۸۳۲۲

حوزه علمیه از هویت دینی در قالب رسانه های دیجیتالی دفاع می کند

خبرگزاری رسا ـ نماینده مردم ساری در مجلس شورای اسلامی گفت: ارتقاء سطح کیفی امور فرهنگی نیازمند همکاری همه گروه های فرهنگی و حوزه علمیه است.
علي اصغر يوسف نژاد، نماينده مردم ساري در مجلس شوراي اسلامي و عضو کميسيون صنايع مجلس،

به گزارش سرویس پیشخوان خبرگزاری رسا، علی اصغر یوسف نژاد، نماینده مردم ساری در مجلس شورای اسلامی و عضو کمیسیون صنایع مجلس، گفت: تکالیف و وظایفی که در حوزه فرهنگی وجود دارد باید عملکرد آن مشخص و قوانین و مقررات عرصه فرهنگی در رسانه های دیجیتالی، مصوب و پیگیری شود.

وی افزود: مسائل آموزشی در رسانه های دیجیتالی بسیار حیاتی است و توجه به مسائل فرهنگی از دلایل تفاوت نظام اسلامی ایران با نظام های دیگر است و اگر بخواهیم فعالیت هایی که در این بخش وجود دارد را فقط به عهده وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی قرار دهیم، کاری اشتباه است بلکه بسیاری از فعالیت ها را باید به بخش خصوصی فرهنگی بسپاریم و آنها را توانمند سازیم.

یوسف نژاد تصریح کرد: بسیاری از فعالیت های فرهنگی را بخش خصوصی و مردم می توانند، انجام دهند که دولت باید واگذار کند تا بخش خصوصی در حوزه فرهنگ، فعال شود و دولت نیز حمایت و مساعدت کند.

وی افزود: قانون برنامه پنجم توسعه در حال تدوین است و باید شرایطی فراهم شود تا انجمن های تخصصی فرهنگی، شناسنامه دار و مورد تایید به فعالیت های دیجیتالی بپردازند.

وی بیان داشت: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و دولت از تصدی گری در امور فرهنگی پرهیز کنند و سیاست گزاری های فرهنگی بیشتری را انجام دهند و مسئولیت برگزاری نمایشگاه ها را به استان ها و بخش خصوصی واگذار کنند و تمرکز زدایی نمایند.

یوسف نژاد افزود: استان مازندران مستعد برای فعالیت های فرهنگی در بخش خصوصی است و وظائفی که به امکانات و تحول مالی محدود در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است می تواند به بخش خصوصی و غیر دولتی واگذار کنند تا دولت برنامه ریزی و سیاست گزاری نماید.

وی گفت: سفر سوم رییس جمهور با رویکرد فرهنگی است و باید از این فضا استفاده بیشتر شود و این امر نیاز به مطالعه و تنظیم برنامه دارد و باید برای سفر سوم رییس جمهور و هیئت دولت مطالعه بیشتری در حوزه فرهنگ صورت گیرد تا شاهد پیشرفت فرهنگی در استان مازندران و این مسئولیت و رسالت سنگین باشیم.

به گزارش شبستان، یوسف نژاد در پایان اظهار داشت: دقت و اهتمام بیشتری باید صورت گیرد تا جایگاه امور فرهنگی موثر تر باشد و این نیازمند به همکاری همه دستگاه های فرهنگی به خصوص حوزه های علمیه با وجود توان بالا از هویت ملی و دینی در قالب رسانه های دیجیتالی است./د103
ارسال نظرات