با انتشار بیانیه ای؛
طلاب مدارس علمیه تهران کشتار مردم یمن را محکوم کردند
خبرگزاری رسا ـ طلاب مدارس علمیه تهران با صدور بیانیه ای در اعتراض به کشتار مردم در یمن اعلام داشتند: سکوت غرب نشان از نگاه گزینشی غرب به دموکراسی دارد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، شماری از طلاب مدارس علمیه تهران با صدور بیانیه ای کشتار مردم یمن را محکوم کردند.
در این بیانیه آمده است:
چندی است که عده ای از مردم مظلوم سرزمین مبارک یمن همان خاک گوهرپروری که چون اویس و حارث را در خود پرورانده تنها به این جرم که خواهان برخورداری از حقوقی برابر و تجرای عدالت هستند گلوله های مرگبار وهابی و صهیونیستی بر سرشان فرود آمده و خونشان مباح، عرضشان حلال و حریمشان هتک گردیده است.
در بخش دیگر این بیانیه مطرح شده است که سکوت، رسانه های مدعی دموکراسی را فراگرفته و همین سکوت نمایانگر نگاه گزینشی غرب به دموکراسی است به گونه ای که در هر نقطه از جهان نمادی از مقاومت انسانی در مقابل زورگویان و درنده خویان صورت می گیرد با سکوت و بایکوت رسانه ای مانع نشر حقایق شده و به همین وسیله دست اربابان خود را در جنایات ضدبشری بازتر می کنند.
در ادامه این بیانیه تاکید شده است که ما منشا این کشتار گسترده را نه اختلافات مذهبی بلکه توطئه آمریکا و صهیونیسم به دست ایادیش عربستان و یمن برای بدنام کردن چهره پاک اسلام در جهان و مقابله با گسترش آن می دانیم.
ما از نهادهای مدنی و مردم آزاده جهان می خواهیم تا با فشار به دولت های خود سکوت مرگبار آن ها را شکسته و در حمایت از مردم مظلوم یمن به پا خیزند.
ما از سازمان کنفرانس اسلامی می خواهیم تا به وظیفه ذاتی خود عمل کرده و نسبت به حل این مناقشه قدم بردارند./پ202
ارسال نظرات