عضو خبرگان رهبری:
بسیج حافظ ارزش های انقلاب اسلامی است
خبرگزاری رسا ـ نماینده مردم آذربایجان غربی در مجلس خبرگان گفت: بسیجیان در مقاطع مختلف همواره در راستای حفظ ارزش های انقلاب اسلامی بوده اند.

به گزارش خبرگار خبرگزاری رسا در ارومیه، حجت الاسلام و المسلمین سیدعلی اکبر قرشی، عضو خبرگان رهبری امروز در جمع بسیجیان استان آذربایجان غربی در ارومیه اظهار داشت: هفته بسیج فرصتی برای مرور ایثارگری های دلاورمردانی است که جان و مال خود را در راه وطن فدا کرده اند.
وی گفت: بسیجیان در مقاطع مختلف همواره در راستای حفظ ارزش های انقلاب اسلامی و پاسداری از دستاوردهای انقلاب گام برداشته اند و پس از این هم می توانند در رشد و تعالی کشور سهم بزرگی داشته باشند.
عضو خبرگان رهبری ادامه داد: بسیج به عنوان یادگار امام راحل در سی سال گذشته با حضور آگاهانه خود در صحنه های مختلف، نقش تعیین کننده ای در مقابله با توطئه های دشمنان انقلاب و نظام داشته است.
وی گفت: بسیج زمانی با درایت امام (ره) تشکیل شد که انقلاب اسلامی ایران در آن برهه حساس نیازمند مشارکت گسترده مردم در تمام صحنهها برای حفظ انقلاب و ارزشهای آن بود.
حجت الاسلام و المسلمین قرشی اظهار داشت: سیره و روش زندگی امام خمینی (ره) نشان می دهد که امام خود نمونه عینی یک بسیجی است و این سیره باید سرمشق زندگی نسل آینده باشد./پ202
ارسال نظرات