۲۸ خرداد ۱۳۸۸ - ۱۳:۱۲
کد خبر: ۶۹۰۸
پس ازاقامه نماز جمعه برگزار می شود؛

راهپیمایی مردم مازندران در محکومیت حوادث اخیر در کشور

خبرگزاری رسا ـ مردم ولایت مدار مازندران فردا پس از اقامه نماز دشمن شکن جمعه با برگزاری راهپیمایی خشم و انزجار خود را از تحرکات اخیر دشمن در کشور اعلام خواهند كرد.
راهپیمایی مردم مازندران در محکومیت حوادث اخیر در کشور
 
به گزارش خبرگزاری رسا، مردم ولایت مدار مازندران فردا پس از اقامه نماز دشمن شکن جمعه با برگزاری راهپیمایی در کلیه شهرها خشم و انزجار خود را از تحرکات اخیر دشمن در کشور نشان می دهند.

شورای سیاست گذاری ائمه جمعه و شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی مازندران نیز با صدور اطلاعیه ای ضمن دعوت از مردم ملایت مدار استان برای حضور پر شور در راهپیمایی فردا، اعلام کرد: راهپیمایی وحدت و حمایت از مقام ولایت و رهبر فرزانه انقلاب اسلامی و ابراز انزجار از آشوبگری و اخلالگران فردا پس از نماز جمعه در سراسر استان برگزار می شود.

در ادامه این اطلاعیه آمده است: از عموم مردم شریف مازندران و همه کسانی که دل در گرو نظام مقدس جمهوری اسلامی، سر بلندی و عزت ملی دارند دعوت می شود همگام با نمازگزاران در سراسر کشور در این مراسم با شکوه انقلابی و ملی شرکت نمایند و بار دیگر با فریاد رسا، میثاق خود را با مقام معظم رهبری و انزجار خود را از استکبار جهانی و آشوبگران داخلی به نمایش بگذارند.
ارسال نظرات