۰۸ آذر ۱۳۸۸ - ۱۶:۵۵
کد خبر: ۶۹۳۵۰

ویرایش جدید نرم افزارهای «احکام همراه» عرضه شد

خبرگزاری رسا ـ ویرایش جدید مجموعه نرم افزارهای «احکام همراه» مطابق با آخرین فتاوای حضرت آیت الله مکارم شیرازی در چهار نسخه، برای تلفن های همراه آماده و برای استفاده علاقه مندان ارائه شده است.
ویرایش جدید نرم افزارهای «احکام همراه» عرضه شد

به گزارش خبرگزاری رسا، ویرایش جدید مجموعه نرم افزارهای «احکام همراه» مطابق با آخرین فتاوای حضرت آیت الله مکارم شیرازی در چهار نسخه، برای تلفن های همراه آماده و برای استفاده علاقه مندان ارائه شده است.

سه نسخه از این مجموعه با عناوین؛ رساله، مناسک حج، و استفتائات به صورت مستقل ارائه شده، و نسخه چهارم آن با عنوان "جامع الاحکام" در بردارنده مجموع نرم افزار های فوق در یک نرم افزار است.

کاربران می توانند با دانلود این برنامه ها و نصب آن به نشانی http://www.makarem.ir/persian/?p=prg بر روی گوشی همراه خود به راحتی از امکانات آن بهره مند شوند .

از امکانات جدید این نرم افزارهای می توان به گرافیک زیبا، جستجوی دقیق و پیشرفته، ارسال مطالب منتخب از طریق پیام کوتاه ، ذخیره متن در حافظه گوشی ، تنظیم نرم افزار با نوع گوشی همراه و امکان استفاده نرم افزار بوسیله صفحات لمسی اشاره کرد./د102
ارسال نظرات