۱۴ آذر ۱۳۸۸ - ۱۳:۴۵
کد خبر: ۶۹۸۳۳

آزمون ترجمه و مفاهیم نهج‌البلاغه برگزار شد

خبرگزاری رسا ـ پنجمین دوره آزمون ترجمه و مفاهیم حکمت‌های نهج‌البلاغه، روز گذشته به منظور ترویج معارف و مفاهیم عمیق علوی با حضور حافظان نهج‌البلاغه در دبیرستان امام صادق (ع) قم برگزار شد.
حجت‌الاسلام محمد رضازاده، مدير موسسه قرآن و نهج‌البلاغه کشور

به گزارش سرویس پیشخوان خبرگزاری رسا، حجت‌الاسلام محمد رضازاده، مدیر موسسه قرآن و نهج‌البلاغه کشور در حاشیه برگزاری این آزمون در گفت‌وگو با مرکز خبر حوزه با اشاره به اهداف برگزاری این آزمون، گفت: بخش‌هایی از نهج‌البلاغه را به شکل موضوعی همراه با شرح مختصر و به زبان‌ روز در قالب کتاب منتشر می‌کنیم تا بدین طریق نسل جوان جامعه با معارف علوی آشنا شوند.

وی خاطرنشان کرد: در این آزمون بیش از 60 نفر شرکت‌ کردند که از میان آنها 100 نفر به دور بعد راه می‌یابند.

حجت‌الاسلام محمد رضازاده تصریح کرد: بعد از این مرحله آزمونی به صورت شفاهی و در 4 رشته کل نهج‌البلاغه، حفظ خطبه‌ها، حکمت‌ها و نامه‌ها به مدت یک هفته در مشهد مقدس برگزار می‌‌شود و نفرات برتر انتخاب و معرفی می‌شوند.

مدیر موسسه قرآن و نهج‌البلاغه با تاکید بر لزوم توجه به مباحث فرهنگی و ارتقاء معارف علوی در جامعه گفت: متاسفانه برخی از مسئولان به قول‌هایی که برای برگزاری مسابقات و تهیه جوایز داده‌اند به طور کامل عمل نکرده‌اند در حالی که برای برگزاری مسابقات فوتبال و ... پول‌های بسیاری هزینه می‌کنند./د103
ارسال نظرات