درخواست وزیر در پی مصرف بالای گوشت اسپانیایی ها
به گزارش خبرگزاری رسا به نقل از جام جم آنلاین، آلبرتو گارزون گفت که مردم اسپانیا باید به تأثیر عظیمیکه خوردن گوشت بر محیط زیست میگذارد پی ببرند و بر این اساس عادات غذایی خود را تغییر دهند.
گارزون به گاردین گفت: «مردم اینجا از نقشی که گازهای گلخانهای در تغییرات آب و هوایی ایفا میکنند آگاهی دارند، اما تمایل دارند آن را به خودروها و حملونقل مرتبط کنند.»
گارزون تاکید کرد که اسپانیا یکی از کشورهایی است که به شدت در معرض فرسایش زیست محیطی قرار گرفته است که این فاجعه ای است که به نظر نمی رسد.
اسپانیا کشوری در حوضه مدیترانه است و استعداد زیادی برای بیابانزایی دارد.
اسپانیاییها بیش از یک کیلوگرم در هفته گوشت می خورند، اگرچه آژانس غذای این کشور به مردم توصیه میکند بین 200 گرم تا 500 گرم گوشت مصرف کند. اسپانیا بیش از هر کشور دیگر اتحادیه اروپا مصرف کننده گوشت است و در طول سال 70 میلیون خوک، گاو، گوسفند، بز، و اسب را ذبح میکند. و پرندگان هر سال 7.6 میلیون تن گوشت تولید میکنند.