۱۶ آذر ۱۳۸۸ - ۱۸:۱۱
کد خبر: ۶۹۹۷۷
آیت الله مقتدایی:

هر کسی با امامت و ولایت مخالفت کند هلاک می شود

خبرگزاری رسا ـ مدیر حوزه های علمیه کشور با اشاره به آیه «الْیَوْمَ یَئِسَ الَّذِینَ کَفَرُوا مِنْ دِینِکُمْ»، گفت: هرکسی با امامت و ولایت مخالفت کند هلاک می شود.
1/ آيت الله مقتدايي

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، آیت‌الله مرتضی مقتدایی،‌ مدیر حوزه های علمیه کشور، در مراسم جشن فارغ التحصیلی دوره سوم مرکز تخصصی تربیت مدرس که عصر روز گذشته در سالن اجتماعات این مرکز برگزار شد ضمن تبریک عید سعید غدیر خم با بیان این‌که عید غدیر از بهترین اعیاد اسلامی است، گفت: عید غدیر در بین اعیاد دیگر مانند عید فطر، قربان و جمعه، کالقمر بین الکواکب است. عید غدیر مثل ماه در بین ستارگان می درخشد.

وی با اشاره به آیه «الْیَوْمَ یَئِسَ الَّذِینَ کَفَرُوا مِنْ دِینِکُمْ» با بیان این‌که امروز روز ولایت و امامت، گفت: با واقعه ای که در غدیر خم رخ داد و وجود مبارک حضرت علی(ع) به عنوان خلیفه و امام پس از رسول اکرم(ص) انتخاب شد، کفار از ضربه زدن به اسلام مأیوس شدند.

مدیر حوزه های علمیه کشور یادآور شد: تا قبل از روز غدیر و نصب امام علی(ع) به خلافت، دشمنان اسلام طرح‌های متعددی برای از بین بردن اسلام به کار بردند.

آیت الله مقتدایی خاطرنشان کرد: آن روزی که پیامبر اکرم(ص) بازوی حضرت علی(ع) را گرفت و در مقابل یکصد و بیست هزار نفر ایشان را به عنوان خلیفه و امام بعد از خود معرفی کرد، کفار دیدند که پس از نبوت، امامت آغاز می شود و جانشین پیامبر جامعه اسلامی را اداره می کند، دیگر نمی توانند به اسلام ضربه بزنند.

مدیر حوزه های علمیه کشور در ادامه آیه با اشاره به «فَلَا تَخْشَوْهُمْ وَاخْشَوْنِی»، گفت: واخشونی در این آیه با ترس از خدا به طور عام فرق دارد.

آیت‌الله مقتدایی ابراز داشت: هر انسان مؤمنی موظف است از خدا بترسد و ترس از خدا در تمام وجودش باشد، اما امروز قضیه ولایت پیش آمده است و خداوند می فرماید: «دیگر نیازی نیست از دشمنان اسلام بترسید».

وی با بیان این‌که خداوند می فرماید: «از این‌که با ولایت مخالفت کنید، بترسید»، تأکید کرد: هر کس با امامت و ولایت مخالفت کند، هلاک خواهد شد.

مدیر حوزه های علمیه کشور در بخش دیگری از سخنان خود به طرح تقویت حوزه های علمیه شهرستان ها و سفر دو روزه خود به استان مازندران اشاره کرد و گفت: در این سفر دو روزه در دیدار با اساتید، روحانیان و ائمه جمعه و جماعات وضعیت حوزه های علمیه استان مازندران مورد بررسی قرار گرفت.

آیت‌الله مقتدایی اضافه كرد: در یکی از دیدارها، آیت‌الله محمدی، استاد درس خارج مدرسه علمیه بابل بر نقش مهم حوزه علمیه قم در تربیت مدرس و اعزام آن به حوزه های علمیه شهرستان ها تأکید کرد.

وی در ادامه با بیان این‌که حوزه دامن همت بالا بزند، مدرسان مورد نیاز حوزه را تربیت و به شهرستان ها اعزام کند بر تقویت مرکز تخصصی تربیت مدرس تأکید کرد.

مدیر حوزه های علمیه کشور خاطرنشان کرد: تقویت مرکز تربیت مدرس و تربیت نیروهای قوی و متخصص تدریس در رشته های مختلف و اعزام آنان به اقصی نقاط کشور سبب رونق دادن به حوزه های علمیه می شود.

آیت‌الله مقتدایی تصریح کرد: رونق حوزه های علمیه در گرو وجود طلاب فاضل است و وجود طلاب فاضل به مدرسینی دلسوز و عالم بستگی دارد./پ202

 
ارسال نظرات