۱۲ دی ۱۳۸۸ - ۱۴:۵۵
کد خبر: ۷۲۰۶۷

نشست مبانی نواندیشی دینی برگزار می شود

خبرگزاری رسا ـ نشست «مبانی نواندیشی دینی» به همت پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی پنج شنبه، 17 دی‏ماه برگزار خواهد شد.
همايش و نشست

به گزارش خبرگزاری رسا ـ نشست «مبانی نواندیشی دینی» به همت مرکز همکاری‌های علمی ـ پژوهشی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی در راستای برگزاری همایش «روش‌شناسی و مطالعات علوم اسلامی» برگزار می‌شود.

این مرکز پیش‌نشست‌هایی را در واپسین روز هر هفته تشکیل می‌دهد که این پیش‌نشست‌ها با هدف غنی‌سازی موضوعات و مباحث همایش «روش‌شناسی و مطالعات علوم اسلامی» و گردآوری مجموعه مطالب عنوان شده این جلسات در قالب آثار مکتوب و منشور و ارائه مقالات در آن همایش، برپا می‌شود.

نشست تخصصی «مبانی نواندیشی دینی» با حضور حجت‌الاسلام حسین دیبا از کارشناسان و صاحب‌نظران حوزه‌ اندیشه‌ و نویسنده «نگرشی نوین به مساله اتحاد عاقل و معقول» هفدهم دی ماه ساعت 10 صبح در طبقه چهارم پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی، واقع در قم، میدان شهدا، ابتدای خیابان معلم برگزار خواهد شد. /916/د102/ع
ارسال نظرات