۱۲ دی ۱۳۸۸ - ۱۷:۵۷
کد خبر: ۷۲۰۸۱
مصباحی مقدم :

قوه قضائیه با محاکمه حرمت شکنان پاسخگوی خواسته مردم باشد

خبرگزاری رسا ـ عضو فراکسیون اکثریت مجلس در خصوص لزوم محاکمه حرمت شکنان عاشورای تهران گفت: راهپیمایی میلیونی مردم خداجو و حسینی در سراسر کشور وظیفه دستگاه قضایی روشن شد که باید هرچه زودتر با مردم پاسخ خواسته شان را دریافت کنند.
مصباحي مقدم
حجت الاسلام غلامرضا مصباحی مقدم نماینده مردم تهران، ری و شمیرانات اسلامشهر در مجلس شورای اسلامی، در گفت و گو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری رسا، در خصوص حرمت شکنی در روز عاشورا توسط فرقه موسوم به طرفداران موسوی اظهار داشت : متاسفانه بی اعتقادی این گروه به اعتقادات حسینی و عاشورایی کار این افراد را به اینجا رسانید که حرمت این روز را بشکنند.

وی افزود: تردیدی نیست که این افراد از سوی دشمنان انقلاب حمایت شدند و خواسته ای جز رسیدن به حکومتی سکولار ندارند .

عضو فراکسیون روحانیان مجلس با اشاره به اینکه این افراد بعضا در انتخابات شرکت نداشته اند تاکید کرد که قوه قضائیه باید این افراد را محاکمه کند.

وی تصریح کرد: قوه قضائیه وظیفه دارد جلوی این افراد را بازداشت کند و هرچه سریعتر آنها را بازداشت کند .

وی تاکید کرد: راهپیمایی میلیونی مردم خداجو و حسینی در سراسر کشور وظیفه دستگاه قضایی روشن شد که باید هرچه زودتر با مردم پاسخ خواسته شان را دریافت کنند./955/پ202/ج

 
ارسال نظرات