با حضور معاون سیاسی وزیر كشور؛
معاون جدید سیاسی امنیتی استاندار سمنان معرفی شد
خبرگزاری رسا ـ در مراسمی، معاون جدید سیاسی امنیتی استاندار سمنان معرفی شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در سمنان، در مراسمی که امروز با حضور معاون سیاسی وزیر کشور و جمعی از مسؤولان استان سمنان در سالن اجتماعات استانداری سمنان برگزار شد، علیرضا خلخالی به عنوان معاون جدید سیاسی امنیتی استانداری سمنان معرفی شد.
در این مراسم، همچنین از زحمات احمد عجم، معاون سابق سیاسی امنیتی استاندار سمنان که هم اکنون به عنوان استاندار قزوین مشغول به کار است قدردانی شد.
سید صولت مرتضوی، معاون سیاسی وزیر کشور در این مراسم با بیان اینکه در پس پروژه توطئه ها و اغتشاشان اخیر در کشور دستی با پوشش مخملین اوباما پیداست گفت: در پس این توطئه ها رژیم نابخرد انگلیس و لابی صهیونیستها به همراه عوامل داخلی ضد انقلاب نیز قطعا دخالت و فعالیت دارند.
وی افزود: در دستگیری های اخیر عوامل ضدانقلاب داخلی اعم از منافقین، سلطنت طلبها و ... وجود دارند و در این زمینه خواص بی بصیرت نیز مزید بر علت شده اند.
مرتضوی با اشاره به عظمت و بزرگی انتخابات ریاست جمهوری و حضور بیش از 40 میلیون نفر در آن گفت: دشمنان برای اینکه این نقطه قوت و رمز صدور انقلاب اسلامی همچنان باقی نماند توطئه کردند و التهاب ایجاد نمودند.
وی تصریح کرد: درایت مقام معظم رهبری و هوشیاری ملت ایران موجب شد تا انقلاب اسلامی این ابتلا را نیز پشت سرگذارد.
معاون سیاسی وزیر کشور با اشاره به آغاز جنگ نرم دشمنان علیه انقلاب اسلامی گفت: روحیه خدامحوری مدیران ارشد ،مردم ایران و اتحاد و انسجام ملت ایران سبب شد تا دشمنان در آغاز دهه چهارم انقلاب که دهه پیشرفت و عدالت نام گرفته را توطئه جدید و در حقیقت جنگ نرمی را علیه این انقلاب آغاز کند./960/پ202/ص
ارسال نظرات