حضور حداکثری در انتخابات، مصداق معروف است
به گزارش خبرنگار سرویس حوزه و روحانیت خبرگزاری رسا، حجت الاسلام زرسنج در نشست نقش مبلغین در امیدآفرینی و حضور حداکثری مردم در انتخابات به عنوان چله تواصی با اشاره به روایت «لَا تَتْرُکوا الْأَمْرَ بِالْمَعْرُوفِ وَ النَّهْی عَنِ الْمُنْکرِ فَیوَلَّی عَلَیکمْ شِرَارُکمْ ثُمَّ تَدْعُونَ فَلَا یسْتَجَابُ لَکمْ؛ امر به معروف و نهی از منکر را رها نکنید که در آن صورت پلیدان بر شما حکومت خواهند کرد و هر چه دعا کنید مستجاب نخواهد شد»، اظهار داشت: شهید مطهری استجابت را دعوت می دانست؛ یعنی با ترک امر به معروف اگر مردم دعوت شوند آنها استجابت نمی کنند.
وی با اشاره به اینکه مصداق معروف تنها به حجاب خلاصه نمی شود، عنوان کرد: حضور حداکثری مردم در انتخابات و تعیین جبهه حق و باطل از مصادیق معروف است که با تبیین این مصادیق دیگ بعضی از هیئت ها مذهبی نسبت به مسائل سیاست بی تفاوت نخواهند شد.
حجت الاسلام زرسنج وظیفه مبلغین را مشخص کردن حق و میزان حق دانست و مطرح کرد: اگر قرار است فضائل امیر المومنین علیه السلام گفته شود باید میزان حق و باطل نیز مشخص شود؛ زمانیکه حق شناخته شود دیگر مشکلی وجود ندارد.
وی با تاکید بر اینکه باید در عرصه مبلغین سه کار اساسی انجام شود، ابراز کرد: محتوا، انگیزه و اعزام از کارهای مهم در رابطه با مبلغین است که باید مورد توجه قرار گیرد؛ مراکز تبلیغی بیشتر به اعزام مبلغین اهمیت می دهند و به محتوا و انگیزه تبلیغ توجه کمتری دارند.
حجت الاسلام زرسنج حکومت های جهان را الهی و طاغوت برشمرد و اظهار داشت: در حکومت طاغوت مردم ابزار هستند و هدف از حکومت؛ اقتصاد، سیاست و چپاول است ولی در حکومت اسلامی مردم بخشی از هدف هستند که اهداف دین با همکاری آنها محقق می شود.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: اسلام دینی اجتماعی است و برای تحقق بخش اجتماعی و اهداف خود به همکاری مردم احتیاج دارد؛ مردم باید حضور داشته باشند تا تمدن اسلامی اتفاق بیفتد؛ مردم در جامعه اسلامی ولی نعمت هستند که اسلام را یاری می کنند.
محمد محققی