نظام نامه تربیتی جامعة المصطفی العالمیه تدوین شد
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجتالاسلام مهدی صفورایی، مدیرکل دفتر برنامه ریزی تربیتی جامعة المصطفی، عصر امروز چهارم اسفندماه در گفتوگو با خبرنگاران از تدوین قانون اساسی تربیتی با عنوان «نظام نامه تربیتی» برای نخستین بار در تاریخ حوزه های علمیه از سوی جامعة المصطفی العالمیه خبر داد.
وی با بیان اینکه برای جلوگیری از تشطط فعالیت ها، بخش نظری کار آماده شده که برای عملیاتی شدن نیاز به برداشتن قدم های مؤثر در این راه دارد، افزود: نظام نامه تربیتی پس از بازنگری در سال 87 و ویراست دوم در دی ماه 88 به تمام واحدهای صفی، ستادی، آموزشی و فرهنگی تربیتی جامعة المصطفی ابلاغ شده است.
حجتالاسلام صفورایی خاطرنشان کرد: در این نظام نامه دوازده ساحت تربیتی؛ عبادی معنوی، اخلاقی، عقلانی، عاطفی، سیاسی، اجتماعی، خانوادگی، اقتصادی، شغلی، زیست محیطی، فرهنگی هنری و جسمانی بررسی شده است.
مدیرکل دفتر برنامه ریزی تربیتی جامعة المصطفی ادامه داد: در راستای علمیاتی کردن نظام نامه، نشست های تربیتی سالانه اساتید طراحی شد که اواخر هر سال با حضور اساتید جامعة المصطفی برگزار می شود.
وی از برگزاری پیش نشست های تربیتی در تمامی مدارس و شعبات جامعة المصطفی در طول سال و به صورت ماهانه خبر داد و گفت: با بررسی و جمع بندی نتایج و محورهای مطرح شده در پیش نشست ها، نقاط ضعف و قوت آن مشخص شده که با عرضه آن در نشست سالانه، مصوبه و دستور می شود.
حجتالاسلام صفورایی در بخش دیگری از سخنان خود به فعالیت های معاونت فرهنگی تربیتی جامعه المصطفی اشاره کرد و با بیان اینکه مأموریت این معاونت مدیریت جریان تربیت اسلامی و اعتلای فرهنگ و تربیت فراگیران در تمام جنبه ها و فرایندها تعریف شده است، اظهار داشت: آموزش و پژوهش بر مدار تربیت محور، شعار جامعة المصطفی العالمیه است.
مدیرکل دفتر برنامه ریزی تربیتی جامعة المصطفی همچنین گفت: استادان مهم ترین مؤلفه و عنصر در تربیت فراگیر طلبه هستند، از این رو 1530 استاد شامل 1236 استاد برادر و 294 استاد خواهر با جامعة المصطفی همکاری می کنند و 1670 استاد واحد درسی به تدریس مشغولند. /920/ت302/ع