علمای حوزه پرچمداران رسالت الهی در جهان هستند
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجتالاسلام علیرضا اعرافی، رییس جامعة المصطفی العالمیه در دومین نشست تربیتی سالانه اساتید جامعه المصطفی العالمیه که صبح امروز ششم اسفندماه در سالن قدس مجتمع آموزش عالی امام خمینی(ره) برگزار شد با ارائه سخنانی در خصوص اخلاق نبوی، نورانیت پیامبر را ذات ایشان معرفی کرد و گفت: تمام معنویت جلوه ای از ذات پیامبر اکرم(ص) است.
وی به دغدغه اساتید جامعة المصطفی نسبت به مسائل اخلاقی و تربیتی طلاب اشاره کرد و افزود: شخصیت اخلاقی پیامبر اکرم(ص) باید محور تزکیه و پاک سازی همه طلاب جامعة المصطفی باشد.
رییس جامعة المصطفی العالمیه با تأکید بر اصالت تربیت و اخلاق در تمام فعالیت ها، خواستار استفاده از هویت حوزوی برای پیشبرد آرمان ها شد و خاطرنشان کرد: هویت حوزوی به همان شکل که در اندیشه امام خمینی(ره) و امروز در اندیشه رهبر معظم انقلاب مشخص است باید نصب العین طلاب حوزه های علمیه قرار گیرد.
حجتالاسلام اعرافی با بیان اینکه هویت حوزوی و هویت عالم دینی را نمی توان در کنار سایر هویت های صنفی و شغلی قرار داد، اضافه کرد: هویت حوزوی ریشه در سنت اسلام، قرآن، حدیث و تجسم این سنت در حوزه های شیعه دارد.
وی در تبیین بحث هویت حوزوی از مسؤولان حوزه های علمیه خواست برای آشنایی طلاب و فراگیران با تاریخ حوزه ها و قله های علمی فرهنگی تشیع برنامه ریزی کنند.
رییس جامعة المصطفی العالمیه تصریح کرد: خط نورانی علمای گذشته باید امتداد پیدا کند و رسالت جامعة المصطفی نیز امتداد سلسله نورانی علمای دین به همه عالم و جهان است.
حجتالاسلام اعرافی با اشاره به حرکت جامعة المصطفی به سمت تربیت چهره های بزرگ علمی و فرهنگی در کشورهای مختلف ابراز داشت: استادان ستون های خیمه المصطفی هستند و مأموریت و رسالت تاریخی حوزه ها که به برکت انقلاب اسلامی بر دوش این نهاد علمی حوزوی گذاشته شده است، باید متناسب با نیازهای نوین و جدید در سراسر عالم انتشار پیدا کند.
وی ادامه داد: برای پرورش انسان های عالم و فرهیخته و امتداد پیدا کردن رسالت تاریخی به همه عالم، افزایش کمیت متناسب، ارتقای کیفیت در کشورهای مختلف و پرورش قطب های بزرگ علمی و فکری از مأموریت های اصلی جامعة المصطفی العالمیه است.
رییس جامعة المصطفی العالمیه تصریح کرد: علمای حوزه پرچمداران رسالت الهی و مشعل داران نور خدا در جهان هستند که یکی از عالی ترین نمود آن در عصر حاضر، امام خمینی(ره) است.
این استاد حوزه و دانشگاه سپس بر بهره گیری و استفاده از منابع و متون اصلی دین، آشنایی طلاب با متون و کتاب های اخلاقی، توجه به دانش و شعب اخلاق، پرداختن به اخلاق اسلامی در مشاغل مختلف و استنتاج آن از سوی حوزه های علمیه، اولویت گذاری و زمان بندی تربیت اخلاقی، صیانت از طلاب بر افتادن در دام دکان داران عرفان های کاذب، احیای تذکرات اخلاقی در پایان هر درس و فعال کردن طلاب در زمینه های مختلف اخلاقی تأکید کرد.
وی در پایان با اشاره به ابتلای اخلاقی بر اعتقاد، خاطرنشان کرد: اخلاقی پایدار خواهد ماند که ریشه در عقیده و فکر و باور عمیق داشته باشد و همواره از خمیرمایه و بن مایه اعتقاد در آن استفاده شود. /920/پ202/ع