همایش بین المللی امام موسی صدر انسان عقل و اخلاق در مشهد برگزار شد
خبرگزاری رسا ـ همایش بین المللی «امام موسی صدر انسان عقل و اخلاق» به همت دانشگاه فردوسی مشهد و موسسه فرهنگی تحقیقاتی امام موسی صدر در دانشگاه فردوسی برگزار شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در مشهد، پنجمین همایش دوسالانه امام موسی صدر با حضور شخصیت های علمی وبین المللی، اساتید حوزه و دانشگاه ،سفیر لبنان، خانواده امام موسی صدر و یاران ونزدیکان ایشان صبح امروز هشتم اسفندماه در دانشکده اقتصاد دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد.
در مراسم افتتاحیه این مراسم حورا صدر، فرزند امام موسی صدر با بیان اینکه محوری ترین اندیشه امام موسی صدر انسان و کرامت انسانی است اظهار داشت: به زعم امام صدر وظیفه دینی یک انسان به کار گرفتن همه امکانات بشری برای خدمت به انسان و ایمان به انسان جنبه زمینی ایمان به خداست.
حورا صدر اضافه کرد: تاریخ معاصر لبنان گواه تلاش های امام برای ارتقای سطح زندگی انسان و مبارزه با محرومیت هاست .امام قسم خورده بود تا زمان رفع محرومیت از همه انسان ها دست از مبارزه برندارد وهمین شد که امام محرومین لقب گرفت.
فرزند امام موسی صدر در تبیین اندیشه آزادی از منظر امام صدر گفت:امام آزادی را از منظرکرامت انسانی نگاه می کرد و تحمل زندانی هیچ کس را نداشت،برای او آزادی انسان مهمترین اندیشه ها و اعمال بود اماحال چگونه است که سی سال اسارت اورا تحمل کرده ایم؟شکایت این را به کدام دادگاه باید برد. آیا این گناه ما نیست.
رییس موسسه فرهنگی تحقیقاتی امام موسی صدر با اشاره به ویژگی های شخصیتی امام موسی افزود: تطابق کامل میان گفتار و کردار از خصیصه های بارز این شخصیت بزرگوار بود. اعمال امام تجلی اعتقادات او و حریم خصوصی و اجتماعی ایشان یکسان بود.
وی تصریح کرد: برگزاری چنین همایش هایی نشان دهنده نیاز ما به امام موسی و افزایش مطالبات عمومی از وضعییت ایشان می باشد،به طوری که بررسی وضعیت امام موسی صدر در صدر کنفرانس سران عرب قرار گرفته است که امیدواریم راهی به آزادی ایشان بگشاید.
در ادامه مراسم افتتاحیه این همایش، دکتر هادی وکیلی دبیر علمی همایش ابراز داشت: این که ما عنوان همایش را «انسان عقل و اخلاق» انتخاب کردیم به این علت بود که امام موسی صدر توانست بین آموزه های اسلام و اهل بیت و شرایط زمان و مکان همگونی و تطبیق ایجاد کند و نشان دهد که انسان اسلامی از انسان اومانیسم برتر است زیرا دیانت در کنار اخلاق و عقلانیت قرار می گیرد. /930/پ202/ص
ارسال نظرات