۱۴ آبان ۱۴۰۳ - ۱۱:۴۱
کد خبر: ۷۶۸۴۵۴
مدیر حوزه علمیه خواهران مازندران:

رسیدن به مرجعیت علمی و دینی در حوزه زن و خانواده، رویکرد اصلی حوزه خواهران است

رسیدن به مرجعیت علمی و دینی در حوزه زن و خانواده، رویکرد اصلی حوزه خواهران است
مازندران - حجت الاسلام قائمی گفت: حوزه علمیه خواهران به دنبال رسیدن به قله‌های نظریه‌پردازی و مرجعیت علمی و دینی در حوزه زن، خانواده و کنشگری است.

حجت‌الاسلام محمدجواد قائمی، مدیر حوزه علمیه خواهران مازندران در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا در مازندران، به فعالیت های حوزه علمیه خواهران در استان اشاره کرد و با بیان اینکه در حوزه علمیه خواهران مازندران به دنبال رسیدن به قله‌های نظریه‌پردازی و مرجعیت علمی و دینی در حوزه زن، خانواده و کنشگری هستیم، اظهار کرد: بر اساس اسناد بالادستی، یکی از اهداف اصلی حوزه های  علمیه خواهران رسیدن به مرجعیت علمی و دینی بانوان است و در این راستا فعالیت‌های ما شامل برگزاری همایش‌ها، نشست‌های علمی، کارگاه‌های آموزشی و انتشار نشریات تخصصی است که این فعالیت‌ها به ما کمک می‌کند تا به جامعه مخاطب خود، که شامل دانش‌آموختگان و عموم مردم است، خدمات بهتری ارائه دهیم.

مدیر حوزه علمیه خواهران مازندران با اعلام اینکه معتقدیم هر مدرسه علمیه باید به یک کنشگر فعال تبدیل شود، تصریح کرد: این به معنای تولید فضا و پارادایم رفتاری در محیط مدرسه است؛ به این دلیل که نمی‌خواهیم که کنشگری ما انفعالی باشد، بلکه هدف ما این است که مدارس علمیه خود تولیدکننده فضاهای اجتماعی و فرهنگی باشند.

وی گفت: یکی از ویژگی‌های متمایز حوزه علمیه خواهران نسبت به برادران، توجه به هدایت دانش‌آموختگان است و ما سعی کرده‌ایم با تشکیل سمن‌ها(سازمان‌های مردم‌نهاد) در میان دانش‌آموختگان، ارتباط و هدایتگری را حفظ کنیم که این سمن‌ها به ما کمک می‌کنند تا به هدف والای خود، یعنی رسیدن به قله‌های تأثیرگذاری، نزدیک‌تر شویم.

مدیر حوزه علمیه خواهران مازندران اضافه کرد: سمن‌ها که مجوز رسمی از وزارت کشور دارند و می‌توانند به عنوان فعالان اجتماعی در حوزه‌های مختلف عمل کنند، کمک می‌کنند تا برنامه‌ها و طرح‌های اجتماعی را به مرحله اجرا برسانیم.

حجت الاسلام قائمی بیان کرد: با توجه به نیازهای جامعه، این سمن‌ها می‌توانند در زمینه‌های مختلفی مانند آموزش، بهداشت و فرهنگ فعالیت کنند و به عنوان پیش‌قراولان در سطح استان شناخته شوند.

وی گفت: باید به این نکته توجه کنیم که حوزه‌های علمیه، اعم از خواهران و برادران، همواره در خدمت پیشرفت و توسعه جامعه هستند و ما خادمان مردم هستیم و باید به عنوان پیش‌قراولان کنشگری اجتماعی و سیاسی عمل کنیم؛ به این دلیل که این هویت ماست و باید به آن افتخار کنیم.

حجت الاسلام قائمی یادآور شد: رسانه‌ها نقش بسیار مهمی در روایت‌سازی و اطلاع‌رسانی دارند و ما باید به سمت تولید روایت‌های صحیح و مؤثر حرکت کنیم و از ظرفیت‌های مردمی برای انتقال واقعیت‌ها استفاده کنیم؛ متأسفانه، در حال حاضر، خلأهایی در این زمینه وجود دارد که باید پر شود.

وی ادامه داد: باید به ایجاد ارتباطات قوی‌تر بین مراکز آموزشی و رسانه‌ها توجه کنیم که این ارتباط می‌تواند به انعکاس بهتر فعالیت‌های علمی و پژوهشی کمک کند و جامعه را از تحولات آگاه سازد./950/

افشین ایمانی
ارسال نظرات