۱۳ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۰:۰۷
کد خبر: ۷۷۴۱۱۳
امام‌ جمعه موقت اصفهان تاکید کرد؛

لزوم توجه به واقعیت‌های موجود در مذاکره با دشمنان

لزوم توجه به واقعیت‌های موجود در مذاکره با دشمنان
حجت‌الاسلام‌ محمودی گفت: مذاکره با دشمن بدون توجه به واقعیت‌های موجود، می‌تواند خسارت‌بار باشد.

به گزارش خبرگزاری رسا، حجت‌الاسلام‌ سید احمد محمودی، در خطبه‌های نماز جمعه این هفته با اشاره به سخنان مقام معظم رهبرری در روز عید مبعث، اظهار داشت: ایشان در جمع مسئولان کشوری و لشکری، سفرای کشورهای خارجی و سایر کارگزاران نظام، در خصوص مقابله با استکبار و استعمار بر اساس دو آیه شریفه قرآن، سه مرحله از استعمار یعنی غارت مادی، غارت فرهنگی و غارت ملی و هویتی را تشریح کردند.

وی با بیان اینکه تاکید ایشان براین مسئله بود که دولت آمریکا مصداق بارز این سه مرحله است، گفت: سخنان مقام معظم رهبری در واقع بازتاب دقیقی از وضعیت امروز جهان است

محمودی با اشاره به اینکه دشمنان از مشکلات و سختی‌هایی که ما در مسیر انقلاب با آن مواجه هستیم، لذت می‌برند، بیان کرد: آنها از تحریم‌ها و فشارهایی که بر ما وارد می‌شود، خوشحال هستند، این در حالی است که در ظاهر لبخندهای دیپلماتیک نشان می‌دهند، اما در دل، کینه‌های فراوانی از ما دارند؛ این دشمنی‌ها به‌هیچ‌ وجه از بین نمی‌رود.

وی تصریح کرد: در مذاکرات با دشمن، باید حواسمان جمع باشد. برخی از افراد ممکن است فریب لبخندهای دیپلماتیک و ظاهری دشمن را بخورند، غافل از اینکه پشت این لبخندها، دشمنی‌های عمیقی نهفته است. مسئولین ما، به‌ویژه کسانی که در وزارت امور خارجه مشغول به کار هستند، باید چندین برابر دقت کنند و این آیات را همواره مدنظر داشته باشند.

امام جمعه موقت اصفهان، گفت: مذاکره با دشمن بدون توجه به واقعیت‌های موجود، می‌تواند خسارت‌بار باشد. داستان‌هایی از تاریخ اسلام همچنان در ذهن ما باقی‌مانده‌اند که نشان‌دهنده اهمیت هوشیاری در مقابل دشمن است. باید همیشه هوشیار باشیم تا دچار ضرر و زیان نشویم.

وی ادامه داد: 46 سال پیش در چنین ایامی، در دوازدهم بهمن، مردم ایران با شور و هیجان فراوان از امام خمینی (ره) استقبال کردند. جمعیت عظیمی از اقشار مختلف جامعه در 33 کیلومتر مسیر بهشت‌زهرا حضور داشتند و با دل‌های پر از امید و انتظار، لحظه‌شماری می‌کردند تا امام خمینی(ره) به ایران بازگردد. آن زمان، انقلاب اسلامی در مسیر پیروزی خود قرار داشت. مردم انقلابی با دست‌های خود، ماشین حامل امام را به جلو می‌بردند و اجازه نمی‌دادند حرکت کند. این نمونه‌ای از فداکاری و پایداری مردم در آن دوران بود.

محمودی خاطرنشان کرد: امام خمینی (ره) پس از ورود به ایران، در میان شهدا و مردم حضور یافتند و هیچ‌گاه برای خود منزل شخصی نخواستند، بلکه به مدرسه علوی رفتند تا در کنار توده‌های مردم باشند. این انتخاب، نشانه‌ای از سادگی و خدمت به مردم بود. امام خمینی با همین روحیه ساده‌زیستی و دیانت، انقلاب اسلامی را هدایت کردند.

وی با بیان اینکه انقلاب اسلامی ایران یک انقلاب معمولی نیست که قابل‌مقایسه با انقلاب‌های دیگر کشورهای جهان باشد، بیان کرد: این انقلاب 46 سال است که ادامه دارد و مردم ایران همچنان به آرمان‌ها و ارزش‌های انقلاب وفادار هستند. آنچه که انقلاب ما را پایدار نگه داشته، ایمان مردم به ولایت‌فقیه و رهبری نظام است.

ارسال نظرات