۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۵:۰۴
کد خبر: ۷۷۹۷۱۲
حجت الاسلام نیشابوری:

دیپلماسی قرآنی، دیپلماسی پیشران است

دیپلماسی قرآنی، دیپلماسی پیشران است
رئیس مرکز بین المللی قرآن و تبلیغ سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی با بیان اینکه دیپلماسی قرآنی دیپلماسی پیشران است، تصریح کرد: دیپلماسی قرآنی می‌تواند در دنیای اسلام باعث ارتباطات و عمق بخشی روابط اجتماعی فرهنگی بین ملل مختلف شود.

به گزارش سرویس سیاسی خبرگزاری رسا، حجت الاسلام ایمانی پور رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در نشست هم اندیشی قاریان و اساتید قرآنی بین المللی با اشاره به کلام رهبر معظم انقلاب که اگر می‌خواهید قرآن به خانه‌های مردم برود و در بین جوانان ترویج پیدا کند باید قهرمان‌ها و بزرگان قرآنی را  احترام کنید،گفت: ما در عرصه بین الملل شاهد محجوریت قرآن کریم کماکان هستیم.

وی با اشاره به لزوم فعالیت‌های قرآنی در عرصه بین‌الملل ادامه داد: جامعه اهل سنت به عبادت و تلاوت قرآن واقعاً اهمیت می‌دهند و برای آن وقت می‌گذارند و در ماه مبارک رمضان در واقع همه زندگی خود را برای نماز و قرآن تعطیل می‌کنند.

حجت الاسلام ایمانی پور با اشاره به اینکه انس با قرآن با تلاوت قرآن متفاوت است ادامه داد : ظلم ستیز باید از انسان یک انسان ظلم ستیز بسازد اما متاسفانه رفتارهای برخی کشورهای مسلمان در مسائلی مانند مردم غزه با دستورات قرآنی سازگار نیست.

وی با اشاره به تعداد زیاد قاریان در جمهوری اسلامی که از دستاوردهای جمهوری اسلامی است و ابراز داشت: تربیت نسل قرآنی از نتایج تدابیر رهب معظم انقلاب است که باید قدردان این نعمت بزرگ برای جمهوری اسلامی باشیم.

وی با اشاره به اینکه بعضی اوقات یک حرکت قرآنی می‌تواند تاثیر شگرفی ایجاد کند، ادامه داد: سر دست گرفتن قرآن عثمان طاها توسط آیت الله شهید رئیسی در سازمان ملل تاثیر شگرفی داشت و این حرکت نمادین بسیاری از شبهه‌های شیعه هراسی را زدود.

حجت الاسلام ایمانی پور با تاکید بر اینکه رهبر معظم انقلاب تاکید فراوانی بر شکل‌گیری امت واحده دارند گفت:  مناسب‌ترین راه برای شکل دهی امت واحده مسیر قرآن کریم است که متاسفانه در این حوزه کم کاری شده است.

وی در ادامه با اشاره به اینکه جریان اربعین باعث شناخت کامل جهانیان از امام حسین شده است  ابراز داشت: عرضه قرآن باید به جهانیان به نحو کامل انجام شود تا به تبع آن مراجعه به قرآن توسط آنها صورت گیرد.

در ادامه این نشست حجت الاسلام مصطفی نیشابوری رئیس مرکز بین المللی قرآن و تبلیغ سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی به سخن پرداخت و با تاکید بر اینکه سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی قرارگاه دیپلماسی فرهنگی نظام اسلامی است، گفت: دیپلماسی فرهنگی و در راس آنها دیپلماسی دینی که بخشی مهمی از فرهنگ عمومی را تشکیل می‌دهد باید پیش قراول کارهای بین المللی قرار گیرد.

وی در ادامه با اشاره به اینکه دیپلماسی قرآنی دیپلماسی پیشران است ابراز داشت: دیپلماسی قرآنی می‌تواند در دنیای اسلام باعث ارتباطات و عمق بخشی روابط اجتماعی فرهنگی بین ملل مختلف شود.

وی با اشاره به اینکه طرح رسالات الله طرحی جامع و بین‌المللی برای دیپلماسی قرآنی و دیپلماسی فرهنگی با کشورهای مسلمان است اظهار داشت: قرارگاه دیپلماسی قرآنی متشکل از نهادهای قرآنی و بین‌المللی و مردم نهاد است که در حال تلاش برای ترویج قرآن کریم در عرصه های حفظ تلاوت تفسیر نرم‌افزار و رسانه در سطح بین المللی می‌باشد.

سلسله همایش‌های رسالات الله برای همافزایی بین نهادهای قرآنی و با هدف دیپلماسی قرآنی در حال برگزاری است که همایش اول آن در دانشگاه تهران و همایش دوم آن در اندونزی برگزار شد و همایش بعدی آن در چند ماه آینده برگزار خواهد شد.

ارسال نظرات