۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۸:۳۵
کد خبر: ۷۸۰۶۹۷
امام جمعه دامغان:

انقلاب اسلامی مولود پیوند حوزه علمیه و مردم است

انقلاب اسلامی مولود پیوند حوزه علمیه و مردم است
امام جمعه دامغان گفت: امروز انقلاب اسلامی منحصر به مرز‌های کشورما نیست، صدای انقلاب اسلامی حتی در دانشگاه‌های آمریکا و اروپا و در جای جای جبهه مقاومت به گوش می‌رسد؛ همه اینها از برکت پیوند حوزه و مردم است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در دامغان، حجت‌الاسلام والمسلمین محمدحسن رستمیان در خطبه‌های وحدت بخش نماز جمعه باشکوه این هفته دامغان که با حضور گسترده مردم ولایت‌مدار این شهرستان در مصلی امام‌خمینی(ره) برگزار شد، ضمن تبریک سالروز میلاد مسعود حضرت ثامن الحجج علی بن موسی الرضا(ع) به فرارسیدن هفته جمعیت(۲۴ تا ۳۰ اردیبهشت‌ماه) اشاره کرد و اظهار داشت: همه ما باید به مسئله مهم جمعیت و خطر بزرگی که کشور ما را تهدید می‌کند توجه ویژه‌ای داشته باشیم، کم شدن موالید، افزایش ارتکاب به گناه کبیره سقط جنین و عواملی نظیر آنها که اگر به موقع به فکر راه حل و پیشگیری نباشیم، کشور را دچار بحرانی جبران ناپذیر خواهد کرد.

امام جمعه دامغان خاطرنشان کرد: در مسئله ضرورت جوانی جمعیت با چند مقوله روبرو هستیم؛ نخست ازدواج بهنگام جوانان است، برادرم، خواهرم، سن ازدواج جوان ۳۵ سال ۴۰ سال نیست، بسیار زودتر از اینها و نهایتا تا ۲۵ سال برای پسران و تا ۲۲ سال برای دخترانمان زمینه ازدواج را فراهم کنیم؛ جوانان عزیز و خانواده‌ها با بهانه‌های مختلف نباید این مهم را به تأخیر بیاندازند.

خطیب نماز جمعه دامغان دیگر مسئله مهم در این زمینه را لزوم تسهیل در امر ازدواج جوانان برشمرد و افزود: طرح مسائل و ایجاد موانعی که با دین ما هیچ سنخیتی ندارد؛ خواستگاری‌های بسیار پرتکلف و تحمیل نمودن مسائلی که عمر زندگی جوانان را کوتاه و اختلافات را در آینده ایجاد می‌کند، تبدیل نقش زن از مادری به نان آور خانه، در حالی که خانه‌داری و فرزندپروری وظیفه و توانایی اصلی او است؛ مشکلات فراوانی را در این حوزه ایجاد کرده است.

حجت الاسلام والمسلمین رستمیان ضمن اشاره به ضرورت تبیین جایگاه والا و مهم مادری در حیات، پویایی و سعادت جامعه؛ تصریح کرد: یکی دیگر از مسائل مهم در این بخش ضرورت اجرایی شدن تمامی قوانین حمایت از جوانی جمعیت و معطل نماندن این قوانین است.

تحصیل جوانان مستعد در حوزه‌ها لبیک به پیام رهبری است

امام جمعه دامغان در بخش دیگری از سخنان خود به پیام مهم رهبرمعظم انقلاب به همایش بین المللی یکصدمین سال باز تأسیس حوزه علمیه قم پرداخت و ضمن تأکید بر لزوم عملیاتی شدن مطالبات معظم‌له در این پیام برای داشتن حوزه‌ای پیشرو و سرآمد، اظهارداشت: این پیام بسیار مهم بود، البته پیشینه حوزه‌های علمیه قریب به هزار و ۲۰۰ سال یعنی از عصر غیبت به عنوان پایگاهی معنوی، مردمی، الهی و انسان ساز در مسیر پاسداری از معارف، احکام و ارزش‌های دینی برمی‌گردد.

عضو شورای عالی حوزه‌های علمیه استان سمنان خاطرنشان کرد: پیوند حوزه علمیه و مردم انقلابی را در کشور ما رقم زد که ان شاالله زمینه‌ساز انقلاب حضرت ولی عصر(عج) باشد؛ البته امروز این انقلاب دیگر منحصر به مرز‌های کشورما نیست و صدای انقلاب اسلامی حتی در دانشگاه‌های آمریکا و اروپا، در جای جای جبهه مقاومت به گوش می‌رسد؛ همه اینها از برکت پیوند حوزه و مردم است.

عضو شورای عالی حوزه‌های علمیه استان سمنان یادآور شد:، اما نکته مهم که می‌خواهم به آن اشاره کنم مخاطبان این پیام هستند، از اداره کنندگان حوزه‌های علمیه، مراکز مدیریت حوزه‌ها در خراسان، قم و نجف، مدیران استانی و حتی شهرستانی؛ اما اصلی‌ترین مخاطب این پیام مهم جوانان عزیز هستند، جوانانی که در مدارس علمیه مشغول به تحصیل هستند و هم جوانان عزیزی که مستعد هستند برای حضور در این عرصه؛ همه باید رقم زدن تمدن بزرگ اسلامی تلاش کنیم؛ از همه شما برادران و خواهران برای لبیک گفتن به ندای رهبری و تحصیل در حوزه علمیه دعوت می‌کنم. /۹۷۷/

جواد رمضانیان
ارسال نظرات